Kirjeldus
Autoklaav “A-24 elektro” (Universaalne).
Autoklaavide abil saate valmistada: kondenspiima, kana, köögivilju, hautise, kala, pasteeti.
Autoklaav muutub teie köögis asendamatuks. Autoklaavis saate valmistada palju roogasid, mille peale te pole ehk isegi mõelnud: suvikõrvitsa kaviari, kala ja mereande, moosi, seeni.
Üldised andmed:
Tootmismaa – Ukraina;
Korpuse materjal – toiduteras – Aisi 304;
Küttetüüp – elektriline küttekeha või gaas (avatud leegiga);
Minimaalne laadimine – alates 1 purgist ja rohkem.
Maht:
0,5 l – 24 tk;
1 l – 14 tk;
2 l – 3 tk;
3 l – 2 tk;
Spetsifikatsioonid:
Võimsus – 2 kW;
Võrgupinge – 220 W;
Pakendi kõrgus – 54 cm;
Kõrgus kokkupanduna – 65 cm;
Läbimõõt – 32 cm;
Kaeluse diameeter – 17 cm;
Kaal – 11 kg;
Maht – 35 l;
Termomeeter – 120°C;
Töötemperatuur – 110°С – 120°С;
Maksimaalne temperatuur – 125°С;
Manomeeter – 6 atm;
Töörõhk – 3,5 atm;
Maksimaalne töörõhk – 6 atm;
Seinte paksus – 1,5 mm;
Põhja paksus – 2 mm;
Kaeluse ja kaane paksus – 6 mm;
Kuumenemine töötemperatuurini – 80 minutit.
Autoklaavi ei pea tingimata täielikult täitma, saate konserveerida mis tahes purgikoguse (alates 1 purgist kuni täieliku laadimiseni).