Kirjeldus
Autoklaav “A-24” – Gaas.
Autoklaavide abil saate valmistada: kondenspiima, kana, köögivilju hautist, hautise, kala, pasteeti.
Autoklaav saab olema teie köögis asendamatu. Autoklaavis saate valmistada mitmeid roogasid, mille peale te pole ehk isegi mõelnud: suvikõrvitsate kaaviari, kala ja mereande, moosi, seeni.
Üldandmed:
Tootmismaa – Ukraina;
Korpuse materjal – toidupind rustikaalne teras – Aisi 304;
Kuumutamisviis – gaas (avatud tule kohal);
Minimaalne laadimine – alates 1 purgist ja rohkem.
Mahutavus:
0,5 l – 24 tk;
1 l – 14 tk;
2 l – 3 tk;
3 l – 2 tk.
Spetsifikatsioonid:
Pakendi kõrgus – 49 cm;
Kõrgus kokkupanemisel – 60 cm;
Läbimõõt – 32 cm;
Kaela läbimõõt – 17 cm;
Kaal – 10 kg;
Maht – 30 l;
Termomeeter – 120°C;
Töötemperatuur – 110°C – 120°C;
Maksimaalne temperatuur – 125°C;
Manomeeter – 6 atm;
Töörõhk – 3,5 atm;
Maksimaalne töörõhk – 6 atm;
Seina paksus – 1,5 mm;
Põhja paksus – 2 mm;
Kaela ja kaane paksus – 6 mm;
Kuumutamine töötemperatuurini – 70 min.
Autoklaavi ei pea tingimata täielikult täitma, võite konserveerida mis tahes purkide arvu (alates 1 purgist kuni täieliku laadimiseni).