Kirjeldus
Autoklaav “A-32” – Gaas. Autoklaavide abil saate valmistada: kondenspiima, kana, köögivilju hautist, pajarooga, kala, pasteedi. Autoklaav muutub teie köögis asendamatuks. Autoklaavis saate valmistada mitmeid roogi, millest võib-olla ei ole te isegi mõelnud: suvikõrvitsa kaviari, kala ja mereande, moosi, seeni. Üldine teave: Tootmismaa – Ukraina; Korpusmaterjal – toiduroostevaba teras – Aisi 304; Kütmisviis – gaas (avatud tulel); Minimaalne laadimine – alates 1 klaasist ja rohkem. Mahutavus: 0,5 l – 32 tk; 1 l – 21 tk; 2 l – 6 tk; 3 l – 4 tk. Spetsifikatsioonid: Pakendi kõrgus – 59 cm; Kõrgus kokkupanduna – 70 cm; Läbimõõt – 32 cm; Kaela läbimõõt – 17 cm; Kaal – 11 kg; Maht – 40 l; Termomeeter – 120 ° C; Töötemperatuur – 110 ° C – 120 ° C; Maksimaalne temperatuur – 125 ° C; Manomeeter – 6 atm; Töörõhk – 3,5 atm; Maksimaalne töörõhk – 6 atm; Seina paksus – 1,5 mm; Põhja paksus – 2 mm; Kaela ja kaane paksus – 6 mm; Kütmise aeg töötemperatuurini – 80 min. Autoklaav ei pea tingimata olema täielikult täidetud, võib konserveerida mis tahes klaasnõude arvu (alates 1 konteinerist kuni täislaadungini).