Kirjeldus
Aedoad – üks vanimaid teadaolevaid taimi, mida inimesed hakkasid toiduks kasutama. Arvatakse, et enam kui 7000 aastat tagasi oli aedoa kasvatamine üks olulisemaid põllumajandusharusid Türgis, kohalikud elanikud arendasid taime ning tõid selle teistesse Vahemere äärsetesse riikidesse. Aedoa levik üle maailma ei võtnud kaua aega. Ilmselt oma maitse ja universaalse kasutamise tõttu toidus. Konserveeritud herned tuuakse otse Vahemere äärest. Seal kasvatatakse ja valmivad nad kuumas päikeses vastavalt iidsetele traditsioonidele. SUNTAT – pereettevõte, mis on loodud armastusest traditsioonilise Türgi ja Vahemere toidukultuuri vastu. SUNTAT on tegutsenud alates 1986. aastast ja on tuntud üle maailma kui kõrgema klassi toiduaineid pakkuv ettevõte rohkem kui 50 riigis. Need SUNTAT konserveeritudoad müüakse 2500g, 800g või 400g purkides. Suurema koguse tooted sobivad HoReCa sektorile toiduainetena restoranides. Tarbimine: Konserveeritud keedetud herned säilitavad oma krõbeduse, maitse, nii et neid saab tarbida isegi kuumutamata. Krõbedaid herneid kasutatakse ka lisandina mitmesugustele roogadele. Loomulikult ärge kartke eksperimenteerida: purustage herned, lisage näpuotsatäis soola, maitse järgi maitseaineid ja kindlasti rõõmustate end koduse hernehakitud kastmega. Toote pakendil olev info võib erineda pakendil näidatud koostisest ja toote toiteväärtusest. Järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Koostisosad: Avinõo, vesi, sool, antioksüdant (askorbiinhape E300).
Hoida jahedas, kuivas kohas.
Avatuna hoida külmkapis ja tarbida 3 päeva jooksul.
Parim enne: vt pakendilt.
Toote 100 g energiline toiteväärtus:
Energiline väärtus: 303 kJ / 72 kcal
Rasvad: 1,3 g (millest küllastunud rasvhappeid: 0,1 g)
Süsivesikud: 8,6 g (millest suhkruid: 0 g)
Kiudained: 4,5 g
Valgud: 4,3 g; Sool: 0,45 g
Päritoluriik: Itaalia
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)