Kirjeldus
Herneoad – üks vanimaid teadaolevaid taimi, mida inimesed hakkasid toiduks kasutama. Arvatakse, et üle 7000 aasta enne meie aega hakati Türki saagi kasvatama üks olulisemaid maaviljeluse harusid. Järk-järgult kohalikud kodanikud kultiveerisid selle taime ning tõid selle teistesse Vahemere äärsetesse riikidesse. Ja ei läinud kaua aega, kui hernes hakkas levima üle maailma. Tõenäoliselt oma maitse ja universaalse toiduks kasutamise tõttu. Konserveeritud herned tuuakse otse Vahemere äärest. Seal kasvatatakse ja valmivad nad kuumas päikesevalguses vastavalt vanale traditsioonile. SUNTAT – perekonnaäri, mis on loodud armastusest traditsioonilise Türgi ja Vahemere maakultuuri vastu. SUNTAT on tegutsenud alates 1986. aastast ja tuntud üle maailma kui kõrgema klassi toiduaineid pakkuv ettevõte enam kui 50 riigis. Tarbimine. Konserveeritud keedetud herned säilitavad oma krõbeduse ja maitse, seega saab neid tarbida iseseisvalt, isegi soojendamata. Krõbedaid herneid kasutatakse ka liha või kalatoitude lisandina. Loomulikult ärge kartke eksperimenteerida: purustage herned, lisage näputäis soola, maitseaineid vastavalt maitsele ja teete kindlasti koduse hernekatte! Toote pakendil olev teave võib erineda pakendil märgitud koostisest ja toote toiteväärtusest. Järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Koostisained: Herned, vesi, sool, antioksüdant (askorbiinhape E300).
Säilitada jahedas ja kuivas kohas. Avatuna hoida külmikus, tarbida 3 päeva jooksul. Parim enne: vt pakendilt.
100g toote toiteväärtust: Energiaväärtus: 303 kJ / 72 kcal, rasvad: 1,3 g (millest küllastunud rasvhapped: 0,1 g), süsivesikud: 8,6 g (millest suhkruid: 0 g), kiudained: 4,5 g, valgud: 4,3 g, sool: 0,45 g.
Päritoluriik: Itaalia.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)