Kirjeldus
Maitseainete segu kari valmistatakse peamiselt ingverijuurest. Ingveril on eriline aroom. Just selle koostisosa tõttu on karil spetsiifiline värvus ja lõhn ning see parandab paljusid roogasid erinevates maailmaköökides. India toidud on sageli tuntud karri kasutamise poolest ühe põhikoostisosana. See pärineb Indiast, kuid brittidel oli Briti impeeriumi osana soov viia koju traditsiooniline India köögimaitse, nii et nad pidid leidma viisi seda teha ilma värskeid Indiale populaarseid tooteid kasutamata – selle tulemusel loodi karripulbrid. Euroopas ei eristata karri maitset eraldi, kuid tänapäeval võib Indias leida ligi miljon erinevat karri tüüpi. Kollane karripasta Cock on saadaval 400 g purgis ja sobib suurepäraselt HoReCa lahendustele. Suuremate koguste tooted sobivad ka restoranidele. Tarbimine. Kollane karripasta sobib suurepäraselt kastmete valmistamiseks, mida saab serveerida nii erinevate teraviljade kui ka köögiviljadega. Midagi sellist nagu Uus-Meremaa karrikaste, Sitsiilia Stromboli leib või krevetisupp ilma karripastata ei ole võimalik. Pasta annab igale roale erilise aroomi ja ebatraditsioonilise järelmaitse. Katsetage ja teid ootab üllatus! Koostisosad Kuivatatud punased tšillipiprad 20%, söödavad sibulad, küüslauk, sidrunhein, sool, ingverijuure (galangal), ingver, köömned, koriander, kaneel, muskaatpähkel. Hoida kuivas ja jahedas kohas. Pärast avamist hoida külmkapis. Toiteväärtus 100 g kohta: Energiasisaldus 568 kJ/136 kcal, Rasvad 4,8 g, millest küllastunud rasvhappeid 2,6 g, Süsivesikud 15 g, millest suhkruid 5 g; Valgud 3,6 g, Sool 11,3 g. Toote pakendil olev teave võib erineda lehel olevast koostisosade ja toiteväärtuse teabest. Järgige alati pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)