Kirjeldus
Autoklaav “U-16 electro” (Üldotstarbe).
Autoklaavi abil saate valmistada: kondenspiima, kana, köögivilju hautiseid, kalaroogi, konservi.
Autoklaav muutub asendamatuks teie köögis. Autoklaavis saate valmistada palju roogi, mille peale te pole ehk isegi mõelnud: suvikõrvitsamoosi, kala ja mereande, moosi, seeni.
Üldine teave:
Tootmismaa – Ukraina;
Korpuse materjal – must teras;
Kütteviis – elektriline küttekeha või gaas (avatud leek);
Minimaalne laadimine – alates 1 purgist ja rohkem.
Maht:
0,5 l – 16 tk;
1 l – 7 tk;
2 l – 3 tk;
3 l – 2 tk;
Spetsifikatsioon:
Võims – 2 kW;
Võrgupinge – 220 W;
Pakendi kõrgus – 44 cm;
Kõrgus kokkupandult – 55 cm;
Diameeter – 32 cm;
Kaela läbimõõt – 17 cm;
Kaal – 11 kg;
Maht – 25 l;
Termomeeter – 150°C;
Töötemperatuur – 110°C – 120°C;
Maksimaalne temperatuur – 125°C;
Manomeeter – 6 atm;
Töörõhk – 3,5 atm;
Maksimaalne töörõhk – 6 atm;
Seina paksus – 2 mm;
Põhja paksus – 2 mm;
Kaela ja kaane paksus – 6 mm;
Kuumutamine töötemperatuurini – 60 min.
Autoklaavi ei pea tingimata täielikult täitma, võite konserveerida mis tahes purkide arvu (alates 1 purgist kuni täieliku laadimiseni).