Kirjeldus
Autoklaav “A-40 electro” (Universaalne).
Teie köögis asendamatu autoklaav. Autoklaaviga on võimalik valmistada mitmesuguseid roogasid, mille peale te ehk ei mõelnudki: suvikõrvitsa kaaviari, kala ja mereande, moosi, seeni.
Üldandmed:
Tootmismaa – Ukraina;
Korpuse materjal – toiduteras – Aisi 304;
Kuumutamismeetod – elektriline küttekeha (spiralis) või gaas (avatud tulel);
Minimaalne laadimine – alates 1 purgist ja rohkem.
Maht:
0,5 l – 40 tk;
1 l – 28 tk;
2 l – 9 tk;
3 l – 4 tk;
Spetsifikatsioonid:
Võims – 3 kW;
Võrgupinge – 220 W;
Pakendi kõrgus – 82 cm;
Kõrgus kokkupandult – 93 cm;
Diameeter – 32 cm;
Kaela läbimõõt – 17 cm;
Kaal – 13 kg;
Maht – 60 l;
Termomeeter – 120°C;
Töötemperatuur – 110°C – 120°C;
Maksimaalne temperatuur – 125°C;
Manomeeter – 6 atm;
Töörõhk – 3,5 atm;
Maksimaalne töörõhk – 6 atm;
Seinte paksus – 1,5 mm;
Põhja paksus – 2 mm;
Kaela ja kaane paksus – 6 mm;
Kuumutamine kuni töötemperatuurini – 100 min.
Autoklaavi ei pea tingimata täielikult laadima, võimalik on konserveerida mistahes purkide arv (alates 1 purgist kuni täislaadimiseni).