Kirjeldus
Päritolu: Sojakaste – Ida-Aasias väga populaarne vedelik toidumaitseaine, mis pärineb Hiinast. Arvatakse, et kastet hakati tarbima umbes 2 200 aastat tagasi. Traditsiooniliselt sisaldab see kääritatud sojakastme pastat, röstitud terad, soolamine ja Jaapani toidu kääritatud hallitus. Sojakaste on tuntud umami maitse poolest. Umami – viies maitse. Traditsiooniliselt see ei ole omane Euroopa köögile, kuna umami tekitavad ained on avastatud Jaapanis ja seni kasutusel seal. “Jade Bridge” tume sojakaste valmistatakse pastöriseerimata sojakastme baasil, mida tuntakse ka kui nama shoyu. See kaste on paksem, tumedam ja vähem soolane kui teised sojakastmed. Kasutamine: Kastet soovitatakse kasutada hautiste, liharoogade maitsestamiseks ning wokiroogad sojakastmega saavad soovitud umami maitse. Samuti sobib tume kaste väga hästi marinaadide valmistamiseks, kus saate marineerida liha või kala. Tume värv lisab roogadele esteetiliselt atraktiivset bordoopunast värvi. Võimalik on ka traditsiooniline variant, kus segatakse kaste riisiga või serveeritakse lihtsalt kõrvalroana ükskõik millise toidu juurde.
Koostisosad: vesi, SOJAUBADED, NISUjahu, sool, värvained: E150a, E150d; lõhna- ja maitsetugevdaja: E621, paksendaja: E415, magusaine: E950, säilitusaine: E202.
100 ml toote toiteväärtus: Energiasisaldus 269 kJ / 64 kcal; Rasvad 0 g, millest küllastunud rasvhappeid 0 g; Süsivesikud 12,6 g, millest suhkruid 1 g; Valgud 3,6 g; Sool 13,5 g.
Hoida kuivas ja jahedas kohas. Pärast avamist hoida külmikus.
Parim enne: vaata pakendilt.
Toote pakendil olev teave võib erineda sellel lehel toodud koostisest ja toote toiteväärtusest.
Järgige alati pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)