Kirjeldus
Päritolu: Svarainiai on tõenäoliselt iga leedulase jaoks hästi tuttav puuvili. Need on väikesed kollased õunad, mida tuntakse ka kui “leedu sidrunid”. Svarained on suhteliselt happelise maitsega, mistõttu neid harva tarbitakse värskena. Neist tehakse sageli moose või neid konserveeritakse talveks. Svarainiate siirup on üks selle puuvilja maitsvamaid sorte, kuna siirupi magusus tasakaalustab svarainiate loomulikku hapukust ja annab neile veidi rikkalikuma maitse. Seetõttu võivad neid nautida ka inimesed, kes tavaliselt ei armasta svaraineid nende happelisuse tõttu. “SUNTAT” – traditsiooniliste Türgi ja Vahemere piirkonna köökide poolt inspireeritud pereäri, on paljudes riikides tuntud kui kõrge kvalifikatsiooniga ja kvaliteeti tagav tootja. Nende retseptid on intensiivse aroomi ja autentse maitsega, mis saavutatakse kasutades vaid kõrgeima kvaliteediga tooteid. Tarbimine: Svarainiatega retseptid on üks unikaalne aspekt leedu köögist. Tänu oma imelisele aroomile on svaraineid väga hinnatud kondiitritoodetes, eriti sellistes roogades nagu svarainiakook. Samuti sobivad svarainiad siirupis suurepäraselt tee kõrvale, ning svarainiate siirup on suurepärane koostisosa magusates suppides ja želetes. Lõpuks võib neid lihtsalt määrida saia- või küpsiseviilule hommikusöögilauas istudes. Toote pakendil olev teave võib erineda saidil märgitud koostise ja toitainete väärtusest. Järgige alati pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Osalised: Svarainid (35%), suhkur, glükoosisiirup, happesuse regulaator (sidrunhape E330), paksendaja (pektiin E440). 35g puuvilju / 100g. Üldine suhkrukogus: 65g / 100g.
Hoida kuivas ja jahedas kohas.
Parim enne: vt pakendilt.
100 g toote energiline toiteväärtus
Energiline väärtus: 1187 kJ / 280 kcal
Süsivesikud: 70g (millest suhkruid: 70g)
Päritoluriik: Türgi
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)