Kirjeldus
Kööginuga Yanagiba Kaiju on mõeldud sushi, sashimi ja rullide valmistamiseks. Ideaalne toore kala ja muude gastronoomiliste toodete õhukeseks viilutamiseks.
Noa tera on ületamatute omadustega, see on valmistatud Hammered terasest AUS-8 (Jaapan), kõvadusega 58-59 HRC, see säilitab täiusliku teravuse pikka aega. Kahepoolse teritusega nuga. Tera väike paksus võimaldab lõigata ilma jõudu kasutamata.
Yanagiba kööginoa 240 mm tera pikkusel on väga oluline roll Jaapani roogade lõikamisel, samuti kala ja liha fileerimisel. Seega võib Yanagiba Kaiju võrrelda Euroopa lõikuriga – see saab hõlpsasti hakkama erinevate muude toodete lõikamisega.
Uskumatult mugav ja meeldiv töötada tänu klassikalisele punasele pakka puidust käepidemele. See on kogunud suure populaarsuse professionaalsete kokkade seas.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)