Kirjeldus
Nuga viilutamiseks Kaiju (viilutaja) 230 mm pikkune, kasutatakse kõige õhemate vorsti-, lõhe-, juustu-, soola- ja suitsukala viilude täpseks kihistamiseks. Samura Kaiju viilutaja tera pikkusest piisab peaaegu iga toote ühe käiguga lõikamiseks – 23 cm kõrgklassi terast pole koka äris üle jõu.
Noa tera on ületamatute omadustega, see on valmistatud Hammered terasest AUS-8 (Jaapan), kõvadusega 58-59 HRC, see säilitab täiusliku teravuse pikka aega. Kahepoolse teritusega nuga. Tera väike paksus võimaldab lõigata ilma jõudu kasutamata.
Uskumatult mugav ja meeldiv töötada tänu klassikalisele punasele pakka puidust käepidemele. See on kogunud suure populaarsuse professionaalsete kokkade seas
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)