Kirjeldus
Kööginuga Yanagiba Kaiju sushi, sashimi ja rullide valmistamiseks. Suurepärane toore kala ja muude gastronoomiatoodete õhukeseks lõikamiseks.
Noa tera on ületamatute omadustega, see on valmistatud Hammered terasest AUS-8 (Jaapan), kõvadusega 58-59 HRC, see säilitab laitmatu teravuse pikka aega. Kahepoolse teritusega nuga. Tera väike paksus võimaldab teil lõike tegemiseks mitte jõudu kasutada.
Kööginoa Yanagiba tera pikkus 240mm mängib väga olulist rolli nii Jaapani roogade kui ka filee – kala ja liha – lõikamisel. Seega võib Yanagiba Kaiju panna samale tasemele Euroopa viilutajaga – see saab hõlpsasti hakkama erinevate muude toodete viilutamisega.
Uskumatult mugav ja meeldiv töötada, tänu klassikalisele punasele pakka puidust käepidemele. Kogunud suure populaarsuse professionaalsete kokkade seas.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)