Kirjeldus
Päritolu: Balandid Leedus on ilmselt saanud traditsiooniliseks roaks. Allikad ütlevad, et leedulaste seas levis see roog 20. sajandil. Leedulased on harjunud balandite söömisega kapsalehtedes ja soojematel aladel, kus kasvatatakse viinamarjadeistandusi, peetakse viinamarjade lehtedes balandeid tavaliseks. Seda rooga täidetakse tavaliselt riisi või lihaga, vastavalt maitse järgi. SUNTAT viinamarjalehtedes balandid on täidetud enamiku poolt armastatud traditsioonilise riisi täidisega. Balandite jaoks valitakse viinamarjalehti hoolikalt vastavalt tootmise jaoks vajalikele standarditele: need peavad olema kahjustamata, mahlased ja tugevad. Parima maitse saamiseks on toode maitsestatud looduslike maitseainetega. SUNTAT kaubamärk on tuntud kvaliteetse toodangu poolest. Nende tooted on saanud erinevaid auhindu nende kvaliteedi tõttu. Tarbimine: Viinamarjade lehtedes balandeid võib vastavalt oma vajadusele kas soojendada või süüa külmana. Neid balandeid süüakse jogurti ja purustatud küüslaugukastmega. Võite katsetada ja valmistada roogi oma lemmiktäidisega, sobitades sellele kastet ja nautides parimaid maitseelamusi. Valmis viinamarjade lehtedes balandid sobivad suurepäraselt kerge lõunaeine või maitsva õhtusöögina. Toote pakendil olev informatsioon võib erineda lehel toodud koostisest ja toote toiteväärtusest. Järgige pakendil olevat teavet, sest see on alati õige.
Koostisosad: Sibulad, viinamarjalehed (18%), riis (60%), päevalilleõli, maitseained, sool, suhkur, happesuse regulaator (sidrunhape E330).
Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Parim enne: vt pakendilt.
100g toote energiline toiteväärtus
Energiline väärtus: 524 kJ / 125 kcal
Rasvad: 5,5 g (millest küllastunud rasvhappeid: 1,0 g)
Süsivesikud: 15,5 g (millest suhkruid: 1,0 g)
Valgud: 2,2 g; Sool: 1,5 g
Päritoluriik: Türgi
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)