Kirjeldus
Sojakaste – ilmselt iga Aasia köögis leiduv koostis. Huvitav on see, et hoolimata sellest, kui populaarne see on, on traditsiooniline kastmerept väga lihtne: tavaliselt valmistatakse seda kääritatud sojaoadest, röstitud teradest ja soolast. Tänu sellele pikale protsessile omandab kaste küllastunud, tumeda värvi ning unikaalse maitse. Jaapanis nimetatakse seda spetsiifilist maitset isegi ümamiks. See on unikaalne, veidi vürtsikas ja kergelt soolane maitse, mis sageli seostatakse praetud liha või puljongiga. “Kikkoman” – pikaajaline tootja, kes hoiab iidseid kastmerept traditsioone. See sojakaste on valmistatud ainult looduslike koostisosadega, kasutades spetsiaalset kääritusprotsessi, mis võimaldab sojakastel kasutada parimat maitset ja tekstuuris. Selles kastmes ei ole kunstlikke värvaineid ega lõhnaaineid. Suurem 1L maht sobib suurepäraselt HoReCa sektorile või lihtsalt paljudele inimestele toiduvalmistamisel. Samuti on kasulik teada, et see kaste sobib veganitele. Tarbimine: See kaste imendub hästi teistesse koostisosadesse ja rikastab neid maitsega. Seetõttu on võimalik valmistada selliseid hõrke roogi nagu küpsetatud kana sojakastmes või wokiroogasid. Lisaks on sojakaste lahutamatu osa riisitoiduile ja sushi rullidele. Koostisosad: vesi, SOJAUBADET, NISUD, sool. Toiteväärtus 100 ml kohta: Energiasisaldus 325 kJ / 77 kcal, Rasvad 0 g, millest küllastunud rasvhappeid 0 g; Süsivesikud 3,2 g, millest suhkruid 0,6 g; Valgud 10 g, Sool 16,9 g. Hoida kuivas ja jahedas kohas. Parim enne: vaata pakendilt. Toote pakendi informatsioon võib erineda sellel lehel loetletud koostisosade ja toote toiteväärtusest. Järgige alati pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)