Kirjeldus
Ketasnõud on vastupidav ja tervislik sünteetiliste, mitte kleepuvate kihtide alternatiiv. See SKOTTSBERG® ketaspann omab palju fantastilisi omadusi. See on eelnevalt kaetud taimse õliga, seega toit ei kleepu kinni. Lisaks on see valmistatud kergest, lõikamiskindlast ketasest. Pann on väga tugev ja praktiliselt hävimatu. Pann soojeneb kiiresti, seega on väga oluline lasta sellel aeglaselt soojeneda, et panni põhi ei painduks. Selle panni käepide on tühi, seega see ei kuumene üle. Samuti see pann talub kõrget temperatuuri, seega sobib suurepäraselt kala, liha, kartulite, pannkookide või praetud toitude küpsetamiseks. Pann on tugev, vastupidav ja sobib suurepäraselt kasutamiseks igal soojusallikal. Seda panni saab kasutada induktsioonpliidil, avatud tulel või ahjus (kuni 250 ℃).Miks valida ketas?Looduslikest materjalidest mitte kleepuv pind ja hea soojuse säilitamine on peamised ketaspanni eelised. Kui ketas kuumeneb, jääb see kauaks ajaks kuumaks, seega toit püsib soojana kauem.Kasutamine: Et toit ei kleepuks panni külge, on oluline järgida neid samme. Enne toidu valmistamist eemaldage koostisosad külmkapist, et need soojeneksid toatemperatuurini. Asetage pann kuumusallikale. Kuumutage aeglaselt väikese tulega ja alles siis, kui pann on hästi soojenenud, valage sisse õli või võid. Kui kasutate panni esimest korda, veenduge, et kasutate veidi rohkem õli või võid kui tavaliselt. Kui koostisosad kleepuvad kergesti panni külge, laske neil õrnalt küpseda, proovimata neid pannist lahti tõmmata. Samuti saate veidi vähendada küpsetustemperatuuri ja rahulikult oodata, kuni toit põhjast eemaldub.Omadused:Läbimõõt: 24/28cmKaal: 1.28kg/1.47kgKülgede kõrgus (väljast mõõdetuna): 5.5cm Materjal: Ketassobib mitte nõudepesumasinas pesemiseksSobib kasutamiseks ahjus kuni 250 ℃Oluline – kasutades induktsioonpliide, laske pannil aeglaselt soojeneda. Samuti ärge valage külma vett, kasutage tooteid toatemperatuuril, et kaitsta panni võimaliku kõverdumise eest.