Kirjeldus
Ketaste, see on vastupidav ja tervislik sünteetiliste, mitteliblevate kihtide alternatiiv. Selle SKOTTSBERG® ketaspann on palju suurepäraseid omadusi. See on eelnevalt kaetud taimse õliga, seega toit ei jää kinni. Samuti on see valmistatud kergest, lõiketerasest ketast. Pann on väga tugev ja praktiliselt hävimatu. Pann kuumeneb kiiresti, seega on väga oluline lasta tal aeglaselt kuumeneda, et panni põhi ei vajuks. Selle panni käepide on õõnes, seega see ei kuumene. Samuti see pann suudab taluda kõrget temperatuuri, seega sobib suurepäraselt kala, liha, kartulite, pannkookide või skreivide küpsetamiseks. Pann on tugev, vastupidav ja sobib suurepäraselt kasutamiseks igasugusel kuumusallikal. Seda panni saab kasutada induktsioonpliidil, avatud tulel või ahjus (kuni 250 ℃).Miks eelistada ketast? Looduslike ainete mitteliblev pind ja hea kuumuse säilitamine on ketaspanga peamised eelised. Kui ketas kuumeneb, jääb see kauaks ajaks soojaks, nii et toit püsib kauem soe.Panni kasutamine: Selleks, et toit ei jääks panni külge kinni, on oluline järgida neid samme. Enne küpsetamise alustamist võtke toiduained külmkapist välja, et need soojeneksid toatemperatuurini. Asetage pann kuumusallikale. Kuumutage seda aeglaselt väikese tulega ja alles siis, kui pann on hästi kuum, valage sisse õli või võid. Kui kasutate pannit esimest korda, veenduge, et kasutate veidi rohkem õli või võid kui tavaliselt. Kui koostisosad kergesti kinni jäävad panni põhja, laske neil õrnalt küpseda, ärge püüdke neid panni põhjast lahti rebida. Samuti võite veidi vähendada küpsetustemperatuuri ja rahulikult oodata, kuni toit lahti hüppab panni põhjast.Omadused:Diameeter: 24/28cmKaal: 1,28kg/1,47kgSeina kõrgus (mõõdetuna väljastpoolt): 5,5cmMaterjal: KetasEi sobi nõudepesumasinas pesemiseksSobib kasutamiseks ahjus kuni 250 ℃Oluline – induktsioonpliidil kasutades kuumutada panni aeglaselt. Lisaks ärge valage külma vett, kasutage tooteid toatemperatuuril, et kaitsta panni võimaliku deformatsiooni eest.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)