Kirjeldus
Päritolu: Vahtrik – taim Vahemere piirkonnast. See taim on täiesti vähestele looduslikele tingimustele vastupidav, ellu jääb kergesti niiskusevaeste tingimuste korral, kasvades kivide ja kivide vahel. Kappar on söödav kappari viljus, mida on aegade jooksul kasutatud toidu maitsestamiseks. Tõsi, ainult korjatud kapparil on väga terav ja väng maitse, seega tuleb neid eriliselt töödelda. “SUNTAT” kapparid on valmistatud ühe võimaliku kappari töötlemisviisi – marineerimise abil. Samuti on kapparid soolatud populaarsed, vähem levinud valmistamisviis on kuivatamine. Tume-rohelise värvusega marineeritud kapparid on väljendusrikka terava maitsega, happesed ja soolased, meenutades veidi sinepit või teravamat oliivimaitset. Köögis on kappareid laialdaselt kasutatud just nende väljendusrikaste maitseomaduste tõttu. Tarbimine: Kappar sobib suurepäraselt lõhe, tuuni, teiste kalatoitude, kana, lamba ja jahutoodete juurde. Selle taime mitmekülgsust näitab selle kasutamine salatites ja erinevates kastmetes (eriti tomatitega). Itaallased kattuvad traditsiooniliselt kappari karpaatsiga. Hispaanlased serveerivad neid mitme liiki juustude ja suitsuliha juurde. Vürtsina peale puistatud kappar annab uue, tundmatu, kuid väga meeldiva maitse teie kööki. Toote pakendil olev teave võib erineda veebisaidil näidatud koostisest ja toiteväärtusest. Järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Koostisosad: kapparid, vesi, sool, happesuse regulaator E330 sidrunhape, stabilisaator: E509 kaltsiumkloriid.
Kasutada enne: vaata pakendilt.
Säilitamistingimused: hoida jahedas, kuivas kohas.
Avatud pakendit hoida 5-6 päeva, külmkapis temperatuuril +2°C kuni +8°C. 100 g toote energiline, toiteväärtus:
Energiline väärtus: 113 kJ / 27 kcal
Beljakovine: 2g
Süsivesikud: 2,6g (millest suhkruid: 1g)
Rasvad: 0,3g (millest küllastunud rasvhappeid: 0,1g)
Sool: 6,5g.
Päritoluriik: Türgi
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)