Kirjeldus
Marineeritud punased tšilli piprad SUNTAT, 640 g
Kaal: 640 g (netokogus: 360 g).
Koostisosad: tšilli paprika, vesi, sool, äädikas, happesuse regulaator sidrunhape E330, stabilisaator (kaltsiumkloriid E509), säilitusained (kaaliumsorbaat E202, naatriumbensoaat E211, naatriummetabisulfit E223), värvaine (riboflaviin E101).
100 g toote energiline ja toiteväärtus:
Energiline väärtus: 112 kJ / 27 kcal
Süsivesikud: 2 g (millest suhkruid: 0,8 g)
Rasvad: 0,6 g (millest küllastunud rasvhappeid: 0,1 g)
Valgud: 0,7 g;
Sool: 4,5 g
Hoida kuivas kohas.
Parim enne: vaata pakendilt.
Toote pakendil olev teave võib erineda lehel toodud koostisest ja toote toiteväärtusest.
Järgige alati pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Punased piprad – tuntud ka kui tšilli piprad, kuuluvad maitseainete rühma. Tšilli piprad pärinevad Mehhikost, kuid on levinud üle kogu maailma. On mitmeid erinevaid punaste piparde sorte, mis erinevad oma vürtsikuse poolest. Just vürtsikuse tõttu on tšilli piprad saavutanud nii suurema rahvusvahelise tunnustuse. Pipar on muutunud nii populaarseks, et toimuvad isegi maailma tšilli piparde söömise meistrivõistlused. “SUNTAT” marineeritud tšilli piprad – 640 g. purgis pakutav toode sobib suurepäraselt vürtsikaid maitseid armastavatele inimestele. Nende piparde kasutamise põhimõte on väga universaalne, kuna sobivad peaaegu igat liiki toiduga.
Tarbimine: Tšilli pipraid tarbitakse nii värskelt kui ka töödeldult ning nende omaduste tõttu kasutatakse seda pipart kiiremini riknevate toitude säilitamiseks.
Soovitatav on kasutada tšilli pipraid pitsal, koos liharoogadega, erinevates hautistes või salatites. Siiski tuntumad road tšilli piparde kasutamisel on Kesk-Ameerika köökides: salsa kaste, “Tex-mex” köögi chili con carne või sambal kaste.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)