Description
Punased piparad – tuntud ka kui tšilli piprad, kuuluvad vürtside rühma. Tšilli piprad pärinevad Mehhikost, kuid nende kasutamine on levinud üle kogu maailma. On lõputult erinevaid punaseid piprasorte, varieerudes oma vürtsikuse poolest. Just teravuse tõttu on tšilli pipardele antud nii suur globaalne tunnustus. Pipar on omandanud sellise populaarsuse, et isegi korraldatakse maailma tšilli piparde söömise meistrivõistlusi. “Piri Piri” teravad piprad on seotud Aafrika kulinaarse ajalooga ja pärinevad Mosambiigist, kus neid hakkasid kultiveerima Portugali kolonistid. SUNTAT “Piri Piri” marineeritud teravad piprad – 300 g purgis on suurepärane toode teravate maitsete armastajatele. Nagu ka teiste punaste teravate piparde puhul, on “Piri Piri” mitmekülgne kasutusviis praktiliselt sobiv peaaegu igat tüüpi toiduga. Tarbimine: Punaseid pipraid saab tarbida nii värskelt kui ka töödeldult, ning nende omaduste tõttu kasutatakse tšilli pipraid toidu kiiremaks säilitamiseks. Üks populaarseimaid teadaolevaid roogasid selle terava vürtsiga on “Piri Piri” kana, mida serveeritakse terava kastme marinaadis. Toode sobib üheselt ka teiste liharoogadega, erinevate hautistega. Popkultuuris lisatakse teravaid pipraid sageli pitsade koostisosade hulka. Toote pakendil olev info võib erineda lehele trükitud koostisest ja toote toiteväärtusest. Palun järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Koostisosad: Teravad piprad, vesi, lauasool, äädika essents, happesuse regulaator sidrunhape: sidrunhape, stabilisaator kaltsiumkloriid, säilitusained: kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat, naatriummetabisulfit.
Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Parim enne: vt pakendilt.
100 g toote energiline, toiteväärtus
Energiline väärtus: 103 kJ / 25 kcal
Süsivesikud: 1 g (millest suhkruid 0 g)
Sool: 4 g
Päritoluriik: Türgi
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)