Description
Päritolu: Küüslauk – amarliinide perekonna taim, mille nimi osaliselt kajastab tema maitset. Keldi sõna “all” arenes “Allium”, mis tähendab “põletav”. Tänu oma ainulaadsele maitsele ja vastupidavusele erinevatele ilmastikutingimustele, levis küüslauk kiiresti üle kogu Euroaasia. Siin asub umbes 90% kõigist küüslaugu liikidest. Küüslaugu mitmekesisus on eriti suur Vahemere basseinist Kesk-Aasiani ja Pakistanini ulatuvatel aladel. Neid kasutatakse sageli toorelt maitseainena, et anda roogadele teravamat maitset ja aroomi ning neid marineeritakse või hapendatakse sageli. Küüslaugu marineerimine õlis pehmendab nende teravust, muudab viilud pehmemaks ja annab neile lisamaitse. “SUNTAT” – traditsioonilistest Türgi ja Vahemere piirkonna köökidest inspireeritud perekondlik äri, mis on paljudes riikides tuntud kui tipptasemel ja kvaliteeti tagav tootja. Tootja retseptid on tugeva aroomi ja autentse maitsega, mis saavutatakse vaid kõrgeima kvaliteediga toorainete kasutamisega. Kasutamine: Marineeritud küüslauguküüned sobivad suurepäraselt lisandina erinevatele pearoogadele, eriti praetud lihadele või lisakoostisosana hautistele. Kuid need sobivad suurepäraselt ka krõbeda, mahlasena suupisteks, mis sobivad hästi suitsutatud liha või juustude kõrvale. Teave toote pakendil võib erineda pakendil märgitud koostisest ja toitainete väärtusest. Järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Koostisosad: Küüslauk, vesi, sool, äädikas, kaltsiumkloriid (E509), antioksüdant (naatriumMETABISULFIIT E223).
Parim enne: vaata pakendilt.
Hoida jahedas ja kuivas kohas.
100 g toote energiline toiteväärtus
Energiasisaldus: 133 kJ / 32 kcal
Rasvad: 0,3 g (millest küllastunud rasvhappeid: 0,2 g)
Süsivesikud: 3,8 g (millest suhkruid: 2 g)
Valgud: 2,4 g; Sool: 3,5 g
Päritoluriik: Türgi
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)