Kirjeldus
SKOTTSBERG® – ketaste nõud on vastupidav ja tervislik sünteetiliste mittekleebuvate katete alternatiiv. See SKOTTSBERG® ketaste wok-pann omab mitmeid fantastilisi ja unikaalseid omadusi. Wok-pann on eelnevalt kaetud taimeõliga, et toit ei kleepuks kinni. See pann on valmistatud kergest, kulumiskindlast ja vastupidavast rauamaagist. Miks eelistada ketast? Looduslikest materjalidest mittekleebuv pind ja hea kuumuse hoidmine on ketaspanni peamised eelised. Kui ketas kuumeneb, püsib see kuum pikka aega, seega toit püsib soe kauem. See wok-pann kuumeneb kiiresti, seetõttu on oluline lasta sellel aeglaselt kuumeneda, et panni põhi ei kõverduks. Selle panni käepide on õõnes, seega see ei kuumene ja seda on lihtne haarata. Lisaks suudab see pann taluda kõrgeid temperatuure, mistõttu sobib suurepäraselt kala, liha, kartuli või Aasia roogade valmistamiseks. See pann on tugev ja sobib suurepäraselt kasutamiseks mis tahes kuumusallika peal. Seda panni saab kasutada ka induktsioonpliidil, avatud tulel või ahjus (kuni 250 ℃).Panni kasutamine: Et toit ei kleepuks panni põhja külge, on oluline järgida järgmisi samme. Enne toidu valmistamist võtke koostisosad külmkapist välja, et need jõuaksid toatemperatuurini soojeneda. Asetage pann kuumusallikale. Kuumutage seda aeglaselt väikese kuumusega ja alles siis, kui pann on korralikult kuum, valage sinna õli või võid. Kui kasutate panni esmakordselt, veenduge, et kasutate veidi rohkem õli või võid kui tavaliselt. Kui koostisosad kinnituvad kergesti panni põhja külge, laske neil õrnalt küpseda, püüdes neid mitte pannilt eraldada. Võite ka veidi vähendada küpsetamise kuumust ja oodata rahulikult, kuni toit ei kleepu enam panni põhja külge.Omadused:Läbimõõt: 34cmMaterjal: ketasEi sobi nõudepesumasinas pesemiseksSobib kasutamiseks ahjus kuni 250 °COluline – induktsioonpliitide peal kasutades kuumutage panni aeglaselt. Samuti ärge valage külma vett, kasutage tooteid toatemperatuuril, et vältida võimalikku moonutamist.