Kirjeldus
Leedus on oa – tõesti hästi tuntud taim. Hooajal võib neid sageli leida oma aias. Saagi koristamisel valmistatakse oa marineeritud oa talveks. Sedel on inimeste poolt tarbitud juba iidsetest aegadest. Esimesed oa hakkasid kasvatama indiaanlased Lõuna-Ameerikas. Euroopasse jõudsid oad veidi hiljem, ja tänapäeval ei saa isegi suurimaid oa kasvatajaid nimetada, kuna nii Euroopa lõunariikides kui ka Ameerika Ühendriikides, Indias, Mehhikos võib leida suuri oaistandusi, mis on pühendunud Lietuva armastatud taimed. Konserveeritud punased oad tuuakse otse Vahemere rannikult. SUNTAT – perekonnaäri, mis on loodud armastusest traditsioonilise Türgi ja Vahemere piirkonna toidukultuuri vastu. SUNTAT on tegutsenud alates 1986. aastast ning maailmas tuntakse seda kui ettevõtet, mis tarnib kvaliteetseid toiduaineid enam kui 50 riiki. Tarbimine. Paljudele on teada, et punased oad on üks universaalsemaid koostisosi toitudes. Kasutage neid külmades või kuumades salatites, hautistes. Punased oad sobivad suurepäraselt ka lisandina kanaroogade või kalaroogade juurde. Toote pakendil olev teave võib erineda pakendil näidatud koostisest ja toote toiteväärtusest. Järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Koostisosad: punased oad, vesi, sool, antioksüdant (askorbiinhape E300).
Parim enne: vt pakendilt.
Pärast avamist hoida külmikus. Tarbida 3 päeva jooksul.
100g toote toiteväärtus
Energia väärtus: 222 kJ / 53 kcal
Rasvad: 0,3g (millest küllastunud rasvhapped: 0g)
Süsivesikud: 5,3g (millest suhkruid: 0g)
Toiduvalk: 4,4g; Sool: 0,3g
Päritoluriik: Itaalia
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)