Kirjeldus
Oma funktsionaalsuselt suurepärane komplekt Harakiri sarjast koosneb viiest populaarseimast noatüübist: juurvilja-, tarbe- ja Euroopa kokanoad, mis moodustavad asendamatu “Koka kolmiku”, aga ka traditsioonilistest Jaapani sortidest – nakiri ja santoku.
Köögivili on mõeldud väikese suurusega puu- ja juurviljade koorimiseks ja viilutamiseks, universaalne saab suurepäraselt hakkama vorsti, juustu, salati koostisosade või küpsetiste viilutamisega.
Peakokk on kasulik eelkõige liha, linnuliha, kala lõikamisel, kapsa hakkimisel ja muudel olulistel köögitöödel.
Santoku on sama Chief, ainult tüüpilise Jaapani tera geomeetriaga: tagumik laskub sujuvalt otsani, lõikeserv on peaaegu täiesti sirge ja raskuskese on nihutatud noa otsa. Santokut kasutatakse samade toodete jaoks, mida Euroopa kokk.
Nakiri näeb välja nagu kirves, kuid selle tera pole massiivne, vaid õhuke ja väga terav. Nakiri sobib ideaalselt maitsetaimede ja juurviljade hakkimiseks.
Sellest peenest, kvaliteetsest ja tõhusast noakomplektist piisab, et teha maksimaalne töö professionaalses või koduköögis.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)