Kirjeldus
Jaapani traditsiooniline kirves Nakiri Blacksmith seeriast on spetsiaalne kööginuga köögiviljade jaoks. See sobib ideaalselt peeneks hakkimiseks, lõikamiseks ja purustamiseks. Noa mustaks muutunud tera näeb välja nagu “Lunar Surface” – Kuu pind, mis on täpiline kraatritega. See loob lõikamisel spetsiaalse õhkpadja ja hoiab ära köögiviljatükkide kleepumise tera külge. See hõlbustab oluliselt nii koka kui ka amatöörkoka tööd.
Tera materjalina kasutatav käsitsi sepistatud kõrge süsinikusisaldusega teras AUS-8 Hammered on väga vastupidav ja hoiab suurepäraselt serva – see on professionaalse köögitööriista peamised eelised. Äärmiselt teravaks teritamiseks viimistletakse nuga käsitsi #5000 karedusega Jaapani veepõhisel tahvelkivil. Noa kulumiskindel käepide on valmistatud micartast – materjalist, millel on suurenenud vastupidavus nii kõrgetele kui ka madalatele temperatuuridele.
Pärast kasutamist tuleb nuga puhastada, loputada vees ja pühkida kuiva lapiga. Nugasid ei tohi märjana hoida. See on oluline nõue, mida tuleb järgida, et hoida tera suurepärases seisukorras aastaid.
Jaapani Nakiri nuga müüakse kinkekarbis koos Jaapani stiilis Jaapani noarulliga.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)