Kirjeldus
Miso pasta – kääritatud sojatoode. Pasta peamine koostisosa on sojaoad, sageli kasutatakse ka muid teravilju. X saj. enne meie ajastut hakkas miso pastat kasutama hindamatuks hinnatud purustatud taimede seguna. Enamasti kasutavad seda Jaapani ja Hiina köök. Pastal on mitmeid eripärasid: mida kirkam, seda vähem on seda kääritatud ja maitse ise on õrnem. Tume miso pasta on pikema kääritamisega ja tugevama maitsega. Maheda maitsega valget miso pastat müüakse 400 g pakendis. Suuremad pakendid sobivad toiduaineteks restoranidele ja HoReCa-lahendustele. Jaapani tooted veebis on suurepärane võimalus osta kerge vaevaga ja tuua oma kööki uus Jaapani toidukultuur. Ostes Eastanbuli veebipoest, võite olla kindel, et saate vaid autentse maitse ja kõrgeima kvaliteediga toiduaineid. Tarbimine. Need, kes on juba armastanud ja kindlasti armastanud Jaapani kööki, tunnevad kindlasti ja kindlalt, et nad on armastanud MISO-t. Jaapani toidud on meie maale ajaga muutunud üha vähem eksootilisteks ning see Jaapani supp on kindlasti tähelepanu väärt ka neile, kellele Jaapani köök tundub veel võõras. Suppi valmistatakse kääritatud oapastast (MISO pasta) ja puljongist. Sageli lisatakse sinna Jaapanis armastatud merevetikaid, seeni, värskeid köögivilju või isegi tofut. Kuid koostisained võivad olla valitud nii hooaja kui maitse järgi.
Koostisosad: vesi, SOJA OAD 30%, riis, sool, alkohol.
Toiteväärtus 100 g kohta: Energia väärtus 836 kJ/199 kcal, Rasvad 6,2 g, millest küllastunud rasvhappeid 1 g, Süsivesikud 22 g, millest suhkruid 10 g, Kiudained 4,9 g, Valgud 11 g, Sool 11,6 g.
Hoida kuivas ja jahedas kohas. Pärast avamist hoida külmkapis.
Parim enne: vt pakendilt.
Toote pakendil olev info võib erineda veebilehel toodud koostisest ja toote toiteväärtusest.
Järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.