Kirjeldus
Tõenäoliselt mõni on üllatunud, kui saavad teada, et see taim on tuntud hoopis viljana, mitte köögiviljana. Tomat on üks maailma populaarseimaid taimi, eriti Leedus. Rohkem tähelepanu pööratakse vaid kartulitele, salatile ja sibulatele. Kuid meie aias see vili kasvab vaid teatud hooajal. Aga mida teha kasvanud tomatitega ja kuidas neid talvel nautida? Üks tuntumaid töötlemisviise on tomatisäilitamine. Selle meetodi abil töödeldakse tomatid termiliselt ja suletakse tihedalt, tagades nende pikaealisuse. “SUNTAT” tomatipasta valmistatakse ainult Vahemere rannikult pärit küpsetest tomatitest. Kahekordse kontsentratsiooniga pasta, mis on autentsete maitsete armastajatele, on üks lemmikumaid konserveeritud tomatite liike, kuna säilib tegelik maitse ja aroom. “SUNTAT” on perekondlik ettevõte, mis on tegutsenud juba üle 30 aasta. Ettevõte on loodud armastusest traditsioonilise Türgi ja Vahemere toidukultuuri vastu. Maailmas tuntud kui ettevõte, mis tarnib kõrgema klassi tooteid. Pasta müüakse 400 grammi pakendites. Suuremas koguses tooted sobivad suurepäraselt HoReCa lahendusteks. Toote pakendil olev teave võib erineda veebisaidil märgitud koostisest ja toote toiteväärtusest. Järgige pakendil olevat teavet, sest see on alati õige.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)