Kirjeldus
Autoklaav “A-16” – Gaas.
Autoklaavi abil saate valmistada: kondenspiima, kana, köögivilja hautiseid, kalatoite, pasteeti.
Autoklaav saab olema teie köögis hädavajalik. Autoklaavis saate valmistada palju toite, millest te pole ehk isegi mõelnud: suvikõrvitsa kaaviari, kala ja mereande, moosi, seened.
Üldised andmed:
Tootmismaa – Ukraina;
Korpuse materjal – toiduroostevaba teras – Aisi 304;
Kütmisviis – gaas (avatud leegi peal);
Minimaalne laadimine – alates 1 purgist ja rohkem.
Mahutavus:
0,5 l – 16 tk;
1 l – 7 tk;
2 l – 3 tk;
3 l – 2 tk.
Spetsifikatsioonid:
Pakendi kõrgus – 38 cm;
Kõrgus kokkupandult – 49 cm;
Diameeter – 32 cm;
Kaela diameeter – 17 cm;
Kaal – 9 kg;
Maht – 20 l;
Termomeeter – 120°C;
Töötemperatuur – 110°С – 120°С;
Maksimaalne temperatuur – 125°С;
Manomeeter – 6 atm;
Töörõhk – 3,5 atm;
Maksimaalne töörõhk – 6 atm;
Seinte paksus – 1,5 mm;
Põhja paksus – 2 mm;
Kaela ja kaane paksus – 6 mm;
Kütmise kestvus töötemperatuurini – 60 min.
Autoklaavi ei pea tingimata olemas täielikult täidetud, võimalik on konserveerida mistahes purkide arv (alates 1 purgist kuni täiskoormuseni).