Kirjeldus
Vertikaalne puu- ja köögiviljade koorija Kyocera keramiikateradega. Proovige seda koorijat ja hindate kohe selle eeliseid – keramiikaterad on väga teravad, ei roosteta kunagi ning kooritud puuvilja või köögivilja koor on väga õhuke.
KERAMIKA PUU- JA KÖÖGIVILJADE KOORIJA EELISED:
Kyocera köögitarvikud on valmistatud tehnoloogilisest materjalist – tsirkooniumoksiidist. See materjal on looduslik protsess, mis sarnaneb teemantide või safiiridega, on läbinud tuhandeid aastaid kestnud kristallisatsiooniprotsesse, kogenud ekstreemseid temperatuure ja suurt survet. Nende protsesside tulemusena on saadud puhas, tihedalt ja tugev materjal, mis on üle 50% terasem kui teras ning tugevuse poolest lähedane teemandile.
Kulumiskindlad ja korrosioonile vastupidavad, keramiikos kasutatakse sageli kirurgias luuasendusena. See keraamika on kasutusel ka kosmosesatelliitides, võidusõiduautode pidurisüsteemides ja mujal, kus on vaja erilist vastupidavust kulumisele. Kui metall enam koormust ei talu, eelistatakse keraamikat. See materjal on kõige tugevam lõikevahend (tugevam on vaid teemant) ja samal ajal pool kergem kui teras.
Keramiikaterad lõikavad kergusega läbi mistahes toiduaine. Tänu siledale pinnale on Kyocera noad ka hügieenilisemad, vastupidavad korrosioonile ja ei anna toidule võõrast lõhna ega metalliioonide jälge valmistamisel hapude, mahlakate, soolaste või aromaatsete ühendeid sisaldavate toitudega (nt sidrun, ingver jne). Nende omaduste tõttu hindavad keramiikaköögitarvikuid eriti tooraine toetajad, taimetoitlased ja veganid.