Kirjeldus
Kaubakirjeldus:
Türgi makaronid Manti ilma täidiseta SUNTAT, 400 g
Kogus: 400 g.
Koostisained: NISUjahu, vesi, sool.
100g toote energiline ja toiteväärtus:
Energiline väärtus: 1550kJ / 365 kcal
Rasvad: 1,7 g (millest küllastunud rasvhappeid: 0,7 g)
Süsivesikud: 71 g (millest suhkruid: 5,4 g)
Valgud: 14,2 g
Sool: 0,9 g
Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Parim enne: vaata pakendilt.
Informatsioon toote pakendil võib erineda leheküljel toodud koostisest ja toote toitainelistest väärtustest.
Järgige alati pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Manti – traditsioonilised türgi makaronid, väga populaarsed Aasias ja Lähis-Ida piirkonnas. Tavaliselt valmistatakse neid liha või soja täidisega, mis keeratakse väga õhukesele taignale, kuid neid on populaarsed ka ilma täidiseta. Huvitav on see, et Türgis arvatakse, et mida väiksemad on Mantid, seda rohkem austatakse külalist, kellele neid serveeritakse, sest taignarullimine nõuab erilist hoolikust. Manti makaronid ilma täidiseta on veidi kergem versioon sellest roogist, mis ei koorma kõhtu ja sobib suurepäraselt taimetoitlastele. “SUNTAT” on traditsioonilisest Türgi ja Vahemere piirkonna köögist inspireeritud pereäri, mida paljudes riikides tuntakse kui kõrge kvaliteediga ja kvaliteeti tagava tootjana. Nende retseptid on tuntud intensiivse aroomi ja autentse maitse poolest, mis saadakse kasutades vaid kõrgeima kvaliteediga tooteid.
Kasutamine: Manti makaronid võib serveerida erinevalt, kuid üks olulisemaid elemente on valitud kaste. See võib olla lihtsalt võikaste lemmikvürtsidega või natuke keerulisem, näiteks jogurtikaste, mida on maitsestatud küüslauguga. Eriti armastatud roog Lähis-Idas on manti makaronid karamelliseeritud tomatikastmega, mida tavaliselt maitsestatakse erinevate rohelistega.
Valmistamine: Pakikese sisu, üks supilusikatäis margariini ja tomatipasta asetada 600 ml keevasse vette ja keeta 8 min. Jogurt segada hakitud küüslauguga ja serveerida koos makaronidega. Maitsestada vürtsiseguga, paprika või piparmündiga. Head isu!