Kirjeldus
Nisujahu valmistatakse nisuteradest. Terad jahvatatakse jahuks, leotatakse vees, seejärel mass jahvatatakse uuesti ning filtreeritakse saamaks pudru, mis seejärel kuivatatakse. Seda tärklist kasutatakse sageli toitude paksendajana, kuna see ei lahustu külmas vees. SUNTAT nisutärklis valmistatakse hoolikalt valitud kõrgeima kvaliteediga nisuteradest. See tärklis on suurepärane abivahend iga köögis. SUNTAT kaubamärk on tuntud kvaliteetse tootmise poolest. Nende tooted on sertifitseeritud ning pälvinud parima maitse auhindu ja positiivset tagasisidet tarbijatelt. Kasutamine: Nisutärklis on üsna universaalne abiline toiduvalmistamisel – sobides erinevate magustoitude ja küpsetiste koostisesse. Selle tootega saate paksendada kastmeid või valmistada soojasid täidiseid toitudele. Nisutärklis on abiks tarretiste valmistamisel. Kui armastate lõunalaual keedetud kartulitoite, on tärklis oluline koostisosa, et road ei laguneks. Mõned koogid ei saavutaks sellist hämmastavat tekstuuri ilma tärkliseta. Muidugi, kasutage seda tärklist mõõdukalt, et road ei saaks spetsiifilist, teisi koostisosi varjutavat maitset. Pakendil olev teave võib erineda pakendi sees olevast koostisosade ja toote toiteväärtuse loetelust. Järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.