Kirjeldus
Sabatier International 5 kööginoa komplekt koos alusega on suurepärane võimalus varustada oma köök kvaliteetsete noadega taskukohase hinnaga! Kõige olulisemate kööginoakomplekt võimaldab teil lõigata igasugust toitu, samal ajal kui mugav noatugi annab teie köögile elegantsi ja kaasaegsust. Hoidke oma noad originaalselt ja rafineeritult!
Noad on valmistatud roostevabast terasest X45CrMoV15. Süsinikukoguse suurendamine terases võimaldab noad olla tugevamad. See tüüpi teras on samuti tuntud suure vastupidavuse ja löökidele ning korrosioonile.
Stiilsed noaterad on valmistatud POM-plastikust, mis on laialdaselt kasutusel köögitarvete jaoks oma vastupidavuse, pikaealisuse ja hügieeniliste omaduste tõttu. Terade käepidemed on ka roostevaba terasega, mis on nähtav kui terve käepideme pikkuse ulatuses kulgev joon. Selline materjalide kombinatsioon annab noadele väga atraktiivse väljanägemise.
Lõpuks, nagu kirsikookil, on roostevabast terasest noatugi. See noatugi mitte ainult ei hoia teie noad turvaliselt ja korrapäraselt, vaid on ka kaunis dekoratiivne rõhutus teie köögi interjöörile.
See noakomplekt on pakendatud elegantse pappkarpi.
Noad SABATIER INTERNATIONAL on majanduslik noaterade ja komplektide liin neile, kes otsivad parimat hinna ja kvaliteedi suhet. Need tooted valmistatakse ROUSSELON DUMAS-SABATIER harus, mis asub KLR-is.
Esimese SABATIER® noa lõi p. Sabatier XIX sajandi alguses Prantsusmaa Thiersi piirkonnas. Selle perekonna loo pärija, kaubamärk LION SABATIER® tagab, et noade tootmisprotsessid jätkuvad, austades oma kuulsa eelkäija traditsioone ja tehnilisi teadmisi, mille nimi on nüüd seotud prantsuse kulinaarse kultuuripärandi ja nugade valmistamisega kogu maailmas. Märkides noad lõviga tempeliga üle 200 aasta, uhkeldab bränd SABATIER® võimega mõjutada prantsuse gastronoomilist kultuuri. Sabatier® on kaubamärk, mis kuulub Prantsusmaa ROUSSELON DUMAS-SABATIER tehasele.
LA BRIGADE DE BUYER, millele alates 2021. aastast kuulub kaubamärk LION SABATIER, on rahvusvaheline ettevõtete grupp, mis haldab tipptasemel toiduvalmistamise ja küpsetamise kvaliteetseid kaubamärke, mille eesmärk on nii professionaalidele kui laiemale üldsusele. De Buyer, Lion Sabatier, 32 Dumas, Scaritech, Pebbly – kõik need kaubamärgid täiendavad üksteist ja on loodud aitama teid teie täisväärtuslikul kulinaarsel teekonnal.
Kööginugade hooldamine
Rostevaba terase kööginoad on hooldusmõttes vähem nõudlikud kui süsinikterasest noad – nende koostises on kroomi ja teisi legeerivaid elemente, mis muudavad nad välistingimuste suhtes vastupidavamaks. Kuid pärast toidu valmistamist ei tohiks noad täielikult unarusse jätta. Pärast kasutamist tuleb need pesta ja on parim neid kuivatada või jätta kuivama magnetilisele ribale. Kui noad hoitakse kalades, on parim need tagasi panna, kui need on täielikult kuivad. Kui jätate oma noa pikaks ajaks kasutamata, ei kahjusta seda toiduõli määrimine (vältige kiiresti oksüdeeruvaid õlisid, nagu seemneõli). Kuigi seda noaterast kirjeldatakse kui roostevaba, võib ebasoodsates tingimustes see saada plekki, kui ei hoolitse oma kööginuga.
Üldised eeskirjad kõigi noakasutamiseks
Hoolimata sellest, kui palju te oma noa peale loodate, võib vale kasutamine selle kahjustada.
Igal kööginoad on oma eesmärki. Konserveerimiseks ja purkide avamiseks või kruvide keeramiseks on vastavad tööriistad.
Ärge lõigake kõvale pinnale, mis on noaterast tugevam (kivimass, marmor, taldrik). Kasutage puidust või plastikust lõikelaudu.
Kui soovite, et teie noaterad püsiksid kauem teravad, ärge tõmmake neid lõikelauast lõigatud toidu vastu. Pöörake nuga ümber ja tõmmake tera poole. Noa tõmbamine laualt potti või kausse on halva maitse märk. Chefi noatera või chopperi tera on piisavalt lai – kasutage seda kui suurimat ja abistades teise käega koos tera piirkonnaga nagu labade otsad, eemaldage tükeldatud toit soovitud kohta.
Noate puhastamine nõudepesumasinas ei ole soovitatav. Nõudepesumasinates kasutatavad puhastusained võivad muuta noa terase värvi, kahjustada käepidemeid või nende kate, samuti kõrge temperatuur ja veesurve on abrasiivsed osakesed, mis võivad tera muuta pehmeks. Kõrge temperatuuri tõttu ei tohiks me noad segada kartulites ega kontrollida tooresuselt liha keevas puljongis.
Kui köögiriistade sahtlis lusikad võivad koos olla, siis kööginoad kindlasti mitte. Selleks on mõeldud magnetribad, noaterad ja erinevad stendid. Noad ei saa “hõõruda” üksteise vastu.
Hoidke noad alati lastest eemal.