Kirjeldus
Roostevaba teras on vastupidav alternatiiv sünteetilisele mittekleepuvale kattele! Roostevabad nõud on vastupidavad ja neid on lihtne hooldada ning puhastada.
Skottsbergi roostevabast terasest WOK-pannil on erilised omadused. Sellel WOK-pannil on spetsiaalne kolmekihiline põhi. Alumine alumiiniumkiht tagab ühtlase ja. Kihtide struktuuri tõttu kuumeneb pann ühtlaselt ja kiiresti kuni servani.
Magnetilise roostevaba terase välispinna tõttu saab panni kasutada kõigi kütteallikatega. Lisaks on panni põhi 2,5 mm paksune, et induktsiooni korral panni põhi ei painduks. See WOK-pann talub kõrget temperatuuri, sobides suurepäraselt köögiviljade, kala, liha, kartulite küpsetamiseks, see kuumeneb kiiresti ja liha valmistamiseks kulub vähe rasva. Käepide on lame, et seda oleks lihtsam rätikuga haarata, nagu seda teevad professionaalsed šefid.
Panni kasutamine: Et toit ei kleepuks põhja külge, on oluline järgida järgmisi juhiseid: Enne toidu valmistamist võtke koostisosad külmikust välja, et need soojeneksid toatemperatuurini. Asetage pann kuumusallikale. Laske pannil aeglaselt kuumeneda madalal tulel. Valage õli või võid alles siis, kui pann on hästi kuum. Sulatage või, kuni see lakkab vahutamast või kuni õli soojeneb. Laske koostisosadel, mis põhja kinni jäänud, kergelt küpsetada, neid üritamata lahti tõmmata. Vajadusel vähendage veidi kuumust ja oodake rahulikult, et toit ise põhjast lahti tuleks. Omadused: Diameeter: 28 cm Põhja paksus: 2,5 mm Materjalid: pann on valmistatud 3 metallikihist, 2 välimist kihti on kvaliteetset 18/10 roostevaba terast ning süda (mis ei puutu iialgi kokku toiduga) on alumiinium, et pann kuumeneks kiiresti ja ühtlaselt. Sobib nõudepesumasinas pesemiseks Sobib kasutamiseks ahjus kuni 250 ℃ Hoiatus: induktsioonpliitide peal kasutades kuumutage panni järk-järgult. Samuti ärge valage külma vett, kasutage tooteid toatemperatuuril, et vältida panni võimalikku paindumist.