Kirjeldus
Toote kirjeldus:
Rohelise karri pasta KANOKWAN, 50 g
Kaal: 50 g
Koostisained: Tšilli, sidrunhein, küüslauk, sool, šalottsibul, galanga, kaffir-laimikoort, köömne pulber.
Hoida kuivas ja jahedas kohas. Pärast avamist hoida külmkapis.
Parim enne: vt pakendilt.
Toote pakendil olev info võib erineda veebisaidil toodud koostisest ja toitumisväärtusest.
Järgige alati pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Roheline karri on üks paljudest karri tüüpidest, mis pärineb Kesk-Tai maadest. Paljudele on karri tuntud vürtsina, esindades India toidukultuuri?
. Euroopas on roheline karri siiski veidi vähem tuntud. Selle tüübi peamine koostisosa on rohelised tšillipiprad, tänu millele saab toode erksa rohelise?
värvuse.
Kuigi roheline karri on üsna vürtsikas, on traditsiooniline punane karri tuntud oma terava maitse poolest. Rohelise karri pasta valmistatakse hakituna, segades rohelised tšillipiprad, sibulad, küüslaug?
, siami ingveri?
, sidrunheina, laimi koort, kalendr?
, köömned, valged pipraterad, krevetipastat ja sool?
. Ei ole üllatav, et eksootilised toiduained retseptis muudavad selle pasta valmistamise kodus keerukaks. “Kanokwani” rohelise karri pasta on Tai toode, nii et saate autentse Ida maitse tunda väiksemate pingutustega. 50 g pakend sobib suurepäraselt kodus katsetamiseks.
Kasutamine: Roheline pasta on vähem vürtsikas, seega meeldib see neile, kellele traditsiooniline punane karri on liiga tugeva maitsega. Toode muutub asendamatuks abiliseks Aasia köögi liha-, kala- või köögiviljaroogade valmistamisel. Prae kana, sega sisse pasta, kookospiim?
ja sul on maitsvat rooga, mida täiendab vürtsikas Tai kaste. Et roog saaks veelgi rikkalikum, soovitatakse lisada erinevaid praetud köögivilju.