Kirjeldus
Toote kirjeldus:
Punase karri pasta KANOKWAN, 50 g
Kaal: 50 g
Koostisained: tšillipipar 35%, sidrunhein 25%, ingverijuured (galanga) 10%, küüslauk 8%, sool 9%, roheline sibul 8%, kaffir-laim 4%, jahvatatud köömned 1%.
Hoida kuivas ja jahedas kohas.
Parim enne: vaata pakendilt.
Toote pakendil olev informatsioon võib erineda lehel toodud koostisest ja toote toiteväärtusest.
Järgige alati toote pakendil olevat informatsiooni, kuna see on alati õige.
Tänapäeval on Indias umbes miljon erinevat karri tüüpi. Karri maitseaine segu sisaldab peamiselt kurkumi juuri. Kurkumil on väga eriline aroom. Just selle koostisosa tõttu on maitseaine spetsiifilise värvuse ja lõhnaga, mis rikastab paljusid roogasid üle maailma erinevates köökides. India toidud on sageli maitsestatud karri, kui ühe peamise koostisosaga. Khari tähendab Indias kastet ja karri maitseained loodi brittide poolt, kes leidsid traditsioonilise India köögi maitse koju viimiseks väljapääsu, kasutamata värsket toorainet, mis olid populaarsed riigis. Karri võib olla erinevat värvi, see erineb segamisel kasutatud koostisosadest. Karri pasta müüakse 50-grammises pakendis, mis on piisav üheks korraks, 2-5 portsjoniks. Sõltuvalt sellest, millist rooga kavatsete valmistada. Kaubamärk “Kanokwan” on tuntud kõrge kvaliteedi poolest ja on rohkem kui 30 aasta jooksul äratanud usaldust üle maailma. See ettevõte tarnib ainult autentseid tooteid, mida valmistatakse vana traditsiooni järgi. Tarbimine. Punane karri pasta sobib suurepäraselt kastmete valmistamiseks, mida saab tarbida nii erinevate teraviljade kui ka köögiviljadega. Hautised võib selle vürtsiga maitsestada. Samuti ka eksootilisemad road, nagu mereandid või kreveti supp. Ja kui soovite kogeda tõelist India kööki, ärge kartke lisada karri teraviljadele või riisile ning segada köögiviljadega.