Kirjeldus
Tänapäeval Indias võib leida umbes miljon erinevat karri liiki. Teisiti on meie maal. Kõige sagedamini kasutatakse kollast karrit ja punast karrit. Karri vürtsisegu valmistatakse peamiselt ingverijuurest. Ingveril on eriline aroom. Just selle koostisaine tõttu on vürtsil spetsiifiline värv ja lõhn, see rikastab mitmeid roogasid erinevates maailma köökides. Inglismaal levis India karripasta, kui riik kuulus Briti impeeriumile. Karripasta müüakse 400 g pakendis, mis sobib suurepäraselt HoReCa lahendusteks. Suuremas koguses kaupu kasutatakse ka restoranide toodetena. Indiast pärit tooted internetis – lihtne viis tuua India köögikultuur oma koju. Meilt ostes saate vaid kõrgeima kvaliteediga selle maa traditsioonilised tooted. Punane karripasta sobib hästi kastmete valmistamiseks, mida saab tarbida nii erinevate teraviljade kui ka köögiviljadega. Krevettide supi, karrikastmes rannakarpide või Sitsiilia Stromboli leiva tegemiseks on kindlasti vaja karripastat. Pasta annab erilise aroomi ja ebatraditsioonilise järelmaitse. Nautige India maitseid oma kodus! Koostisosad: Kuivatatud punased kuumad paprikad 28%, sidrunhein, küüslauk, söödavad sibulad (šalotid), sool, kaffir lubja koor, ingverijuurekstrakt. Toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldus 509 kJ / 122 kcal, Rasvad 5,4 g; millest küllastunud rasvhapped 2,8 g; Süsivesikud 10 g, millest suhkrud 4,0 g; Valk 3,9 g; Sool 11,7 g. Distrubuutor: OÜ “Delnora” Gariūnų tn 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt Hoida kuivas ja jahedas kohas. Pärast avamist hoida külmkapis. Parim enne: vaata pakendilt. Teabeid pakendil võib erineda lehel näidatud koostisest ja toote toiteväärtusest. Järgige alati pakendil olevaid juhiseid, kuna need on alati õiged.