Kirjeldus
Maitseained Eastanbuli Barbari mari
Koostisosadused: Barbari marjad
Kaal: 50 g
Säilitada kuivas kohas.
Parim enne: vaata pakendilt.
Päritoluriik: Iraan
Ida-ääre kuivatatud Barbari marju kasutatakse liha ja köögiviljade maitsestamiseks. See Eestis populaarseks saanud maitseaine rikastab roogade maitset, andes neile intensiivsust, mistõttu sobib eriti hästi plovile, šašlõkkidele, salatitele, suppidele või isegi eksklusiivsetele magustoitudele. Küpsetööstus kasutab Barbari marju isegi populaarsete kommidie valmistamisel. Kuivatatud marjad säilitavad pikka aega oma toitainelised omadused ja sisaldavad kasulikke aineid, mistõttu neid hinnatakse kõrgelt paljudes köökides. Kuivanud Barbari marju, mida tuntakse ka kui barbariseer, eraldatakse ja kuivatatakse, et säilitada nende valmistamise ajal kerge happeline maitse ja viljakas aroom.
Toote pakendil olev teave võib erineda lehel esitatud koostisosade ja toiteväärtusest. Palun juhinduge alati pakendil olevalt teabelt, kuna see on alati õige.