Kirjeldus
Nuga-kirves KENSEI KOJIRO 17 cm
Fissman nuga-kirves KENSEI KOJIRO 17 cm
Artikkel: F-2565
• Pikkus: 17 cm
• Nuga on valmistatud roostevabast AUS-8 Jaapani terasest, millel on kõrge süsinikusisaldus
• Korrosioonikindlus ja vastupidavus tänu Korudo spetsiaalsele metalli külmkõvenemise tehnoloogiale, saavutades optimaalne 58 HRC tase Rockwelli skaalal
• Ideaalne lõikenurk – 15–17 kraadi mõlemal küljel
• Nuga on käsitsi teritatud 6000 teralisusega vesikivil, et tagada täiuslik teravus
• Käepideme materjal: komposiit klaaskiud
• Noa käepide on valmistatud kvaliteetsest veekindlast ja kulumiskindlast G-10 materjalist, mis talub suurepäraselt nii madalaid kui kõrgeid temperatuure, tagades kindla haarde ja mitte imades võõraid lõhnu
• Traditsiooniline Jaapani meisterlikkus on ühendatud tipptasemel tehnoloogiatega ja kauni kaasaegse disainiga
• Kõrgekvaliteediline tekstuuriga kartongist pakend hõbedase reljeeftrükiga vaimustab iga kvaliteetsete nugade tundjat
• Soovitatav pesta käsitsi
FISSMAN KENSEI KOJIRO 16 cm köögikirves on usaldusväärne abimees sinu köögis. Sellel on tugev, lai ristkülikukujuline tera koos väljaulatuva osaga. Ideaalne lõikamiseks, tükeldamiseks ja hakkimiseks.
Kulinaariamaailmas öeldakse sageli, et köögis on kõige olulisem tööriist hea nuga. Õige nuga võib olla suur abimees kaunite roogade valmistamisel ning köögis optimaalse ohutuse tagamisel. Kui kasutad hästi valmistatud ja teritatud nuga, saad paremini kontrollida, mida lõikad. Lõikamine mugava ja terava noaga on palju nauditavam. See on tõhusam ning suudab tööd kiiresti ja kirurgilise täpsusega teha, olenemata sellest, kas lõikad rohelisi taimi või suurt muskaatkõrvitsat. Just seetõttu FISSMAN esitleb täiesti uuel tasemel noad ja kirved, mis on loodud Seki linnas, Gifu prefektuuris.