Kirjeldus
Marineeritud hakitud jalapeno piparid SUNTAT
Kaal: 3200 g
Koostisosad: Jalapeno piparid (chalapos), vesi, sool, happesuse regulaator (sidrunhape E330), äädikas, kaltsiumkloriid sidemeks (E509), säilitusained (kaaliumsorbaat E202, naatriumbensoaat E211), värvaine (riboflaviin E101).
100 g toote energiline ja toiteväärtus
Energiline väärtus: 77 kJ / 19 kcal
Süsivesikud: 0,8 g (millest suhkruid 0,8 g)
Rasvad: 0,2 g (millest küllastumata rasvhappeid: 0,1 g)
Valgud: 0,3 g;
Sool: 6 g
Päritoluriik: Türgi
Parim enne: vt pakendilt.
Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Toidupakendil olev teave võib erineda lehele märgitud koostisest ja toote toiteväärtusest.
Üks populaarsemaid teravaid pipraid on jalapeno (Chalapos paprika). Jalapenod kooritakse tavaliselt, kui need on saavutanud erkrohelise värvi, kuigi mõnikord lubatakse viimastele valmida ja saavutada kollast, oranžit või punast värvi. Värvispekter võib avaldada ka selle paprika vürtsikust: punaseid jalapenosid klassifitseeritakse teravamaks kui rohelisi või oranže. “SUNTAT” marineeritud jalapenod – 3 200 g. purgis on mahedad piparid, mille marinaadis on tunda ka Mehhiko vürtse. “SUNTAT” jalapenod on hakitud, nii et sisu saab otse erinevatesse hautistesse valada. Lisaks on toote maht üsna suur, mis on atraktiivne HORECA otsusteks või seda saab kasutada pulmatoituena.
Kasutamine:
Lisaks hulgaliselt hautistele, mis sobivad selle Mehhiko pipraga, on jalapenod peaaegu igas köögis sobivad. Teravate piparteta ei saa hakkama pitsade retseptid ja teised jahutooted, millele pipar lisab vürtsikust. Jalapenod sobivad ka teravate liharoogade, erinevate salatitega. Ning kui teile meeldivad teravad kastmed, siis salsa kaste jalapenodega võib kodus olla tõeline kulinaarne avastus.