Kirjeldus
Päritolumaa: Hiina Päritolu: Ingver – Hiinast pärit taim, mida on traditsioonilises meditsiinis ja toiduvalmistamises kasutatud aegade algusest. Täna on Hiina maailmas teine suurim ingveri eksportija (19%), jäädes maha ainult Indiast (30%). Selle taime söödav osa on ingveri juur, millest saadakse erinevaid praktilisi kasutusviise. Üks populaarsemaid töödeldud ingveri tooteid on marineeritud ingveri juur, tavaliselt tuntud lillakas või valges värvitoonis. Enamus tarbijaid on kindlasti näinud seda toodet ühes või teises vormis. Siiski, marineeritud ingveri värv ei mõjuta maitset, muutub ainult esteetika. Väiksem pakend (200 g) sellest tootest sobib suurepäraselt nii isiklikuks tarbimiseks kodus kui ka restoranides. Marineeritud ingverit peavad kohalikud Aasia elanikud gurmee-tooteks. Selle taime terav ja maheda maitsega järelmaitse rikastab mitmesuguseid roogasid. Tänapäeva kultuuris tuntakse marineeritud ingverit sushi-ingverina. Tarbimine: Jaapani toitudest ei saa jaapani ingverita üle ega ümber, eriti sushi puhul. Ingver koos jaapani sinepi (wasabi)ga on muutunud lahutamatuks osaks sushist. Lisaks mereandidele kasutavad jaapanlased ingverit lihahõrgutiste, suppide või traditsiooniliste nuudlite kõrvale. Ingver annab neile roogadele meeldiva vürtsikuse. Huvitav on see, et mõnikord pakutakse ingverit suu värskendajana, et valmistada ette järgmiseks roaks.
Koostisosad: ingver (60%), vesi, sool, happesuse regulaatorid E260, E330, säilitusaine E202, magusaine E951, värvaine E163, magusaine E950, maitse- ja lõhnaaine tugevdaja E621, magusaine E954.
Pärast avamist hoida külmikus ja tarbida 7 päeva jooksul.
Energiasisaldus 126 kJ / 30 kcal, Rasvad 0 g, millest küllastunud rasvhapped 0 g; Süsivesikud 2,5 g, millest suhkrud 1 g, Valgud 0 g, Sool 2,5 g.
Distribuutor: UAB “Delnora” Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527,
Parim enne: vaadake pakendil.
Toote pakendil olev teave võib erineda lehel toodud koostisest ja toote toiteväärtusest.
Alati järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.