Kirjeldus
Vertikaalne puu- ja köögiviljaskoorija Kyoceralt keraamiliste teradega. Proovige seda koorijat ja kohe hindate selle eeliseid – keraamilised terad on väga teravad, ei roosteta kunagi ja köögivilja või puuvilja koor on väga õhuke.
KERAAMILISE PUU- JA KÖÖGIVILJASKOORIJA EELISED:
Kyocera keraamilised köögitarbed on valmistatud tehnilisest tsirkooniumoksiidist. See materjal, nagu teemandid või safiiridki, on looduse poolt tuhandete aastate jooksul loodud kristalliseerumisprotsesside tulemus, kogenud ekstreemseid temperatuure ja tohutut survet. Nende protsesside tulemusel saadud materjal on puhas, tihe ja tugev aine, üle 50% tugevam kui teras ja vastupidavuselt lähedal teemandile.
Pikaealised ja korrosioonile vastupidavad keraamilised osad on sageli kasutusel luuasendustena kirurgias. See keraamika on kasutusel ka kosmosesatelliitides, võidusõiduautode pidurisüsteemides ja mujal, kus on vajalik eriline vastupidavus kulumisele. Kui metall ei suuda enam koormust kanda, valitakse keraamika. See materjal on kõige tugevam lõikevahend (tugevam ainult teemandist) ja samal ajal poole kergem kui teras.
Keraamilised terad lõikavad ilma pingutuseta läbi igasuguse toidu. Tänu siledale pinnale on Kyocera noad ka hügieenilisemad, vastupidavad korrosioonile ja ei anna toidule ebameeldivat maitset ega metalliioone valmistades happelisi, mahlaseid, soolaseid või aromaatseid toite (näiteks sidrun, ingver jne). Nende omaduste tõttu hinnatakse keraamilisi köögitarbeid eriti toore toidu pooldajad, taimetoitlased ja veganid.