More items from this sellerView All

Keraamiline nuga + koorija Kyocera

Kategooriad: , Tootekood: 4960664670437

50.00 

8 laos

Kirjeldus

Kyocera keraamiline nuga ja köögi- ja puuviljanugaleidjapuhastav redis on teie köögis asendamatu paaris.

See nugade ja köögiviljade ja puuviljade koorija komplekt on väga kasulik taimetoidulisele ja taimetoitlasele- keraamilised terad ei muuda lõigatud toodete maitset, nad on neutraalsed toiduhapete mõjule, salateid pole vaja rebida- neid saab lõigata ja maitsetaimed ilmuvad palju aeglasemalt lõigates neid keraamilise noaga.

Koorija eemaldab väga õhukese koorekile, see on väga terav ja lihtsalt hooldatav.

Kuidas keramiikanoad valmistatud on?
Kyocera keraamilised noad on valmistatud tehnilisest tsirkooniumoksiidist. See materjal, nagu ka teemandid või safiirid, on loodus tekitanud tõsiselt tuhandeid aastaid kestnud kristallisatsiooniprotsessid, kogenud äärmuslikke temperatuure ja tohutut survet. Nende protsesside tulemus on puhas, tihedalt pakitud, tugev materjal, üle 50% tugevam kui teras ja tugevuselt lähedane teemandile.

Kauakestvad ja korrosioonikindlad, keraamilisi osi kasutatakse sageli luu asendusena kirurgias. See keramiikat kasutatakse ka kosmosesatelliitides, võidusõiduautode pidurisüsteemides ja mujal, kus on vajalik erakordne vastupidavus kulumisele. Kui metall enam ei talu koormust, valitakse keramika. See materjal on kõige tugevam lõikamisriist (tugevam kui ainult teemant) ja samal ajal poole kergem kui teras. Need noad jäävad ka märksa kauem teravaks võrreldes tavaliste terasnoadega. Uued keraamilised, süsinik- ja roostevabast terasest noad testisid Honda teravustesti stendil. Nendes stendides lõikasid noad paberi lehekihist ühtlase jõuga. Paberit kasutati sellepärast, et terad tuhmuvad kiiremini kui nt juurviljad. Paberi lõikamise järel olid keraamilised terad endiselt märksa teravamad kui terasnoad.

Keraamilised terad lõikavad ilma suurema pingutuseta iga toitu. Tänu siledale pinnale on Kyocera noad ka hügieenilisemad, korrosioonikindlad ja ei anna võõrast lõhna ega metalliioone valmistades happelisi, mahlu, soolaseid või aromaatseid aineid sisaldavaid toite (nt sidrun, ingver jne). Nende omaduste tõttu hindavad keraamilisi noad eriti toore toidu toetajad.

Kuidas kasutada keraamilisi noad?
Keramika ei ole täiuslik terase asendaja. Puu- ja köögiviljade ning kontideta liha lõikamiseks pole keraamilistel nugadel võrdseid. Keramika jääb kauem teravaks ja lõikekergus toob esile uued tunded. Need on mõeldud täiendama, kuid mitte asendama teie teisi noaid. Keraamiline nuga sobib kõige paremini kontideta liha, puuviljade või köögiviljade lõikamiseks. Puuviljade ja juurviljade lõikamiseks, luudetuna toidule ja juustule lõikamiseks kasutage terasnugasid. Keraamilised noad murduvad ja pragunevad kergemini kui terasnoad. Käsitsege neid ettevaatlikult. Kasutage plastikust või puust lõikelauda, ärge lõigake marmori- ega kivipinnal ning muudel mittesobivatel pindadel nagu taldrikud või keraamilised plaadid. Peske käsitsi leige vee ja nõudepesuvahendiga. Kui ilmnevad värvilised plekid, mida tavaline puhastusvahend ei eemalda, võite kasutada atsetooni või kergemat plekieemaldajat. Hoidke nuga noakotis, noateras või kasutage terakaitset.

Vältige:
Külmutatud toidu või luude lõikamist

Nuga kõvale pinnale kukutamist

Nõudepesumasinasse panemist

Kasutamist tööriistana

Hoidke teri avatud tule kuumuses (keramika on kuumuse suhtes tundlik).

Ärge teritage tavalise teritajaga. Keraamiliste nugade teritamiseks kasutatakse teemantlõikeriideid või -kettaid.

Lisainfo

Kaal 0.25 kg
Mõõtmed 0.15 × 0.05 × 0.25 cm
JurijÜhtegi hinnangut pole veel leitud!
  • Kaupluse nimi: E-peiliai.lt
Külastage poodi
Rohkem tooteid