Kirjeldus
Seda köögi professionaalset Jaapani nuga nimetatakse universaalseks ja seda peetakse õigustatult kõige multifunktsionaalsemaks.
Kui köögis pole väga spetsiifilisi tüüpe, võib selline nuga paljusid neist hästi asendada. Seda kasutatakse gastronoomia viilutamiseks ning juur- ja puuviljade koorimiseks ning supiks, hautiseks või salatiks lõikamiseks ning lihaga töötamiseks. Tõsi, universaalse noaga töötamiseks on parem võtta väikesed tükid (portsjonid): nii saab ta oma eeliseid maksimeerida.
Ühekihilisest korrosioonikindlast terasest tera läheb sujuvalt üle massiivseks toeks. Parim lahendus professionaalseks tööks.
Käepide on valmistatud kulumiskindlast klaaskiust ja selle otsa on paigaldatud metallkork.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)