Kirjeldus
Nugade komplekti kuuluvad kokanuga Gyuto ja köögiviljanuga Nakiri. Tehtud Jaapanis.
Koka nuga on kööginuga, mis on mõeldud köögiviljade, puuviljade, liha ja kala lõikamiseks. Tänu laiale terale on lõigatud tooteid lihtne salatikaussi või pannile üle kanda, samuti on mugav küüslauku purustada. Kõrge käepidemega käepide ei lase teie sõrmedel lõikelauda vastu lüüa. Noa suur suurus muudab selle ideaalseks suurte puu- ja köögiviljade, näiteks arbuusi, suvikõrvitsa või kapsa lõikamiseks.
Nakiri on Jaapani nuga vürtside ja köögiviljade lõikamiseks. Tänu ristkülikukujulisele terale saab tükeldatud koostisained kiiresti salatikaussi või pannile tõsta. Kogenud kokad kasutavad Nakiri nuga õhukeste, dekoratiivsete, poolläbipaistvate viilude saamiseks (katsura-muki meetod). Sirget lõikeserva kasutatakse vertikaalse joonega lõikamiseks ja see võimaldab kasutada palju erinevaid tehnikaid, nagu julienne ja šifonaad.
Noad on pakitud kaunisse paberkarpi – suurepärane kingitus Jaapani nugade armastajale.