Kirjeldus
Ühes tükis Jaapani Meteora nakiri nuga köögiviljade purustamiseks ja viilutamiseks kaasaegsest AUS10 noaterasest valmistatud tera ja terasest ergonoomilise käepidemega. Lai tera võimaldab teil pidevalt noaga töötada, luues meistriteoseid kõige õhemaks lõigatud köögiviljadest ja ürtidest. Jaapani Nakiri noal on spetsiaalne hakkimis-/lõikamistehnika ning kui selle valdad, tunned uut armastuse lainet toiduvalmistamise vastu.
Sarnaselt teistele käsitsi sepistatud terasnugadele tuleb seda pesta käsitsi, mitte nõudepesumasinas. Pärast pesemist pühkige tera kindlasti kuivaks. Seda tingimust on eriti oluline jälgida, kuna nuga on valmistatud kõrge süsinikusisaldusega terasest ja nõuab erilist tähelepanu.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)