Kirjeldus
Päritolu: Baklažaanid – troopilistest India piirkondadest pärit taim. Nende viljad kasvavad suured ja ovaalsed. 16. sajandil peeti baklažaane Euroopas dekoratiivseks taimeks ja alles 19. sajandil tunnistati neid söödavaks köögiviljaks. On teada, et rohelised baklažaanid pole söögiks sobivad, kuid kuumtöödeldult sobivad need suurepäraselt toidu mitmekesistamiseks või eraldi roogade valmistamiseks. SUNTATi traditsiooniline ahjus küpsetatud baklažaanid on ahjus küpsetatud baklažaanide toode, maitsestatud traditsioonilise retsepti noodustega. Maitse harmooniat aitavad luua traditsioonilised looduslikud koostisosad, ürdid ja sobitatud vürtsid. Selle toote abil saavad enam tuntud baklažaanid avaneda teistes värvides. Pole kahtlust, et SUNTATi kaubamärk on kõrgekvaliteedilise toodanguga. Toodete kõrge kvaliteedi tõttu saavad need tarbijatelt positiivse tagasiside. Tarbimine: Ahjus küpsetatud baklažaanid sobivad hästi lisandiks kala- ja liharoogadele. Ahjus küpsetatud baklažaanid on suurepärane kergete suupistete valik veganitele. Soovitatav on seda konserveeritud toodet kasutada suppide või hautiste maitsestamiseks. Toote pakendil olev teave võib erineda veebisaidil märgitud koostisest ja toote toiteväärtusest. Järgige alati pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Koostisosad: Baklažaanid, söögisool, happesuse regulaator E330 sidrunhape, antioksüdant: askorbiinhape.
Parim enne: vt pakendilt. Hoida jahedas ja kuivas kohas.
100g toote energia- ja toiteväärtus
Energiasisaldus: 80 kJ / 19 kcal
Süsivesikud: 2,1 g (millest suhkruid: 2 g)
Valgud: 1 g; Sool: 1 g
Päritoluriik: Türgi