Kirjeldus
Keramiikatera terav Kyocera nuga on spetsiaalselt loodud tomatite ja muude toodete lõikamiseks, mida tavaline nuga kahjustab või millelt libiseb. Proovisite lõigata “Napoleoni” torti? Just see terav keramiiknuga lahendab paljud teie köögis õrnade toodete lõikamise probleemid.
Keraamilised terad lõikavad toitu ilma pingutuseta. Kyocera noad on tänu siledale pinnale ka hügieenilisemad, korrosioonikindlad ja ei lisa ebameeldivat lõhna ega metalliioone valmistades toite, mis sisaldavad palju hapet, mahla, soola või aromaatseid aineid (näiteks sidrun, ingver jne). Nende omaduste tõttu hindavad keraamilisi noad eriti toores toidu pooldajad.
KUIDAS KASUTADA KERAAMILISI NOASID?
Keraamika ei ole täielik terase asendaja. Puu- ja köögiviljade ning luudega liha lõikamiseks. KYOCERA Advanced Ceramic noad pole kordagi. Keraamika püsib teravana kauem ning materjali keemiline puhtus ja tööriista kergus lõikamisel annavad uue tunde. Need on mõeldud täiendamiseks – mitte asendamiseks – teisi teie noad. Keraamiline nuga sobib ideaalselt luudega liha, puuviljade või köögiviljade lõikamiseks. Puuviljade, kondita liha ja juustu lõikamiseks või külmutatud toidu lõikamiseks kasutage terasnugasid. Keraamilised noad murduvad ja purunevad kergemini kui terasest noad. Käsitsege neid ettevaatlikult. Kasutage neid koos plastikust või puidust lõikelauaga, ärge lõigake marmori või kivise pinnaga, samuti sobimatutel pindadel, nagu taldrikud või keraamilised plaadid. Peske käsitsi ainult vedela nõudepesuvahendiga. Kui ilmnevad plekid, mida tavaline pesuvahend ei eemalda, võite kasutada atsetooni või kerget abrasiivainet. Hoidke nuga käepidemes, noateras või kasutage tera kaitsmeid.
PEAKSITE HOIDUMA:
Külmutatud toidu või kontide lõikamisest
Noa maha kukutamisest kõvale pinnale
Nõudepesumasinas pesemisest
Kasutamisest lõikelauana
Teravate otsade hoidmisest lahtises tules (keraamika juhib soojust)
Tavaliste teritajatega teritamisest: keraamiliste nuge teritamiseks kasutatakse teemanteid või kettaid