Kirjeldus
Hurma – magus moosikonsistentsiga puuviljade ja marjade toode, saadakse puuviljade või marjade keetmisel suhkru- või mee siirupis ühtlase massina. Aprikoosihurma on laialt armastatud magustoit kogu Lõuna-Euroopas ja Lähis-Idas oma lõhna ja ereda värvuse tõttu, olles suurepärane talvemoos, kui tahetakse pimedatel õhtutel midagi eredat ja suvist nosida. “SUNTAT” – traditsioonilise Türgi ja Vahemere köögi inspiratsiooniga perekonnafirma, tuntud mitmetes riikides kui kõrgelt kvalifitseeritud ja kvaliteeti tagav tootja. Nende mooside retseptid on tuntud intensiivse puuvilja- ja marjaaroomi ning autentse maitse poolest, mis saadakse kasutades vaid kõrgeima kvaliteediga tooteid. Kasutamine: Aprikoosihurma on üsna mitmekülgne – segades seda väikese koguse adžikaga, sobib see isegi linnuliharoogadega. Lisaks sobib moos suurepäraselt erinevate jahutoodete, pudru või dessertide maitsestamiseks, kuid samal ajal sobib hästi ka erinevat tüüpi juustudega. Viimaks on see ideaalne koostisosa erinevatele küpsetistele, nagu moosiga pannkoogid või marjamoosiga kaneelirullid. Pakendil olev teave võib erineda lehel antud koostise ja toote toiteväärtusest. Jälgige pakendil olevat teavet, sest see on alati õige.
Koostisosad: Aprikoosid (35%), suhkur, glükoosisiirup, happesuse regulaator (sidrunhape E330), paksendaja (pektiin E440). Valmistatud 35 g puuviljadest / 100 g. Üldine suhkru kogus: 65g / 100g.
Hoida kuivas ja jahedas kohas.
Paremusjärjestus: vt pakendilt.
100g toote energiline toiteväärtus
Energiline väärtus: 1187 kJ / 280 kcal
Süsivesikuid: 70 g (millest suhkruid: 70 g)
Päritoluriik: Türgi