More items from this sellerView All

AFGANO VÕITJA

Kategooriad: , Tootekood: AFGANŲKAZANAS

75.00 105.00 

(0 arvustused)
Afghan kazan on paksust alumiiniumist kiirkeedukell, mida saab kasutada nii kodus kui telkides. 
Afganistani boiler kiirendab ja lihtsustab maitsva ja mis kõige tähtsam – tervisliku toidu valmistamise protsessi. Sellises pajas valmib ka kõige sitkem liha 1-1,5 tundi! Ilma kaaneta pada saab kasutada lihtsa poti või pannina ning kaetud kaanega – kiirkeedupotina. Selles saate valmistada tavalisi roogasid: pilafi, suppe, putrusid, köögiviljahautisi, linnuliha ning erinevat tüüpi liha ja kala.

Kirjeldus

Afganistani kazan on suhteliselt lihtsa disainiga, mistõttu see ei kipu katki minema, mis on telkimistingimustes väga oluline. Tihe kaas suurendab keetmise ajal rõhku, nii et vesi keeb kiiremini. Kaanel on ühendav O-rõngas ja kolm ventiili. Kolmest klapist kaks töötavad ja kolmas on tagavaraks. Afganistani pajas küpsetamisel veenduge, et mõlemad töötavad ventiilid vabastaksid auru. Afganistani padades keetmine ei nõua tugevat tuld, temperatuur tõuseb sees kõrgendatud rõhu tõttu üle 100 kraadi.
Afganistani katlaid on kahte tüüpi: ümarapõhjalised ja lamedapõhjalised. Mõlemad pajad on väljast lameda põhjaga, mistõttu saab neid kasutada nii pliidil kui ka tulel. Paja sees on ümmargune või lame põhi.
Afganistani paja ettevalmistamine kasutamiseks

Enne boileri esmakordset kasutamist valmista see vastavalt tootja juhistele:
Vala sinna 1/3 vett, keeda ja jäta umbes 10 minutiks seisma.
Tühjendage vesi ja loputage boiler jooksva veega, eemaldades tööstusliku rasva jäägid ja tolmu.
Lisa kuiva potti 100 ml õli ja kata kaanega ning prae peeneks hakitud sibul. Raputage pada perioodiliselt nii, et õli jaotuks ühtlaselt üle seinte.
Puhastage tühi toode pehme lapiga.
Tähtis: pärast esimest õli valamist on õli ja sibul mittesöödav.
Boileri hooldamine on lihtne: peske seda käsna või pehme lapiga tavalise nõudepesuvahendiga ja loputage klapid korralikult läbi. Karedad käsnad kahjustavad katet ja soodustavad metalli korrosiooni.
Tähtis: kui pada õigel ajal ei pesta, kuivavad toidu- ja maitseainejäägid ära, takistavad normaalset auru eraldumist ja rikuvad roa maitset.
Kui metall läheb mustaks, võid seda valgendada loodusliku kontsentraadiga: keeda kahe sidruni mahl potis liitri veega, seejärel pese järelejäänud rasv maha. Välisseinu võib puhastada ka sidrunilahusega ja seejärel puhta pehme lapiga.

Lisainfo

Kaal 2.8 kg
Mõõtmed 23 × 23 × 22 cm
Värv

Messing, Must

Mahutavus

10000ml, 12000ml, 15000ml, 20000ml, 5000ml, 8000ml

0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Ole esimene, kes hindab toodet “AFGANO VÕITJA”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Piltide lisamiseks peate sisse logima.

YauhenÜhtegi hinnangut pole veel leitud!
  • Kaupluse nimi: Kazantandyr
Külastage poodi
Rohkem tooteid