Kirjeldus
Enne boileri esmakordset kasutamist valmista see vastavalt tootja juhistele:
Vala sinna 1/3 vett, keeda ja jäta umbes 10 minutiks seisma.
Tühjendage vesi ja loputage boiler jooksva veega, eemaldades tööstusliku rasva jäägid ja tolmu.
Lisa kuiva potti 100 ml õli ja kata kaanega ning prae peeneks hakitud sibul. Raputage pada perioodiliselt nii, et õli jaotuks ühtlaselt üle seinte.
Puhastage tühi toode pehme lapiga.
Tähtis: pärast esimest õli valamist on õli ja sibul mittesöödav.
Boileri hooldamine on lihtne: peske seda käsna või pehme lapiga tavalise nõudepesuvahendiga ja loputage klapid korralikult läbi. Karedad käsnad kahjustavad katet ja soodustavad metalli korrosiooni.
Tähtis: kui pada õigel ajal ei pesta, kuivavad toidu- ja maitseainejäägid ära, takistavad normaalset auru eraldumist ja rikuvad roa maitset.
Kui metall läheb mustaks, võid seda valgendada loodusliku kontsentraadiga: keeda kahe sidruni mahl potis liitri veega, seejärel pese järelejäänud rasv maha. Välisseinu võib puhastada ka sidrunilahusega ja seejärel puhta pehme lapiga.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)