Kirjeldus
Toote kirjeldus:
Türgi pelmeenid Manti soja täidisega SUNTAT
Kaal: 400g
Koostis: NISUJAHU, kuivatatud sealiha, sibul, sool, SOJA valk, hüdrogeenitud taimne õli, vürtsid
100 g toote energiline ja toiteväärtus:
Energiline väärtus: 1550 kJ / 365 kcal
Rasvad: 1,7 g (millest küllastunud rasvhappeid: 0,7 g)
Süsivesikud: 71 g (millest suhkruid: 5,4 g)
Valk: 14,2 g
Sool: 0,9 g
Hoida kuivas kohas.
Parim enne: vt pakendilt.
Toote pakendil olev teave võib erineda lehel loetletud koostisest ja toiteväärtusest.
Järgige alati pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Manti – traditsioonilised Türgi pelmeenid, väga populaarsed Aasias ja Lähis-Ida piirkonnas. Tavaliselt valmistatakse neid liha- või sojatäidisega, mis keeratakse väga õhukesele taignale. Huvitav on see, et Türgis arvatakse, et mida väiksemad on Mantid, seda enam austatakse külalisi, kellele neid pakutakse, sest taigna keeramine nõuab erilist hoolikust. Manti sojaga on suurepärane roog lõunaks, sest see on piisavalt toitev ja valmib kiiresti. “SUNTAT” – traditsioonilistest Türgi ja Vahemere köökidest inspireeritud perefirma, tuntud paljudes riikides kui kõrge kvalifikatsiooni ja kvaliteedi tagava tootjana. Nende retseptid on tuntud intensiivse aroomi ja autentse maitse poolest, mida saadakse kasutades vaid kõrgeima kvaliteediga tooteid.
Tarbimine: Manti pelmeenid saab serveerida mitmel viisil, kuid üks olulisemaid elemente on valitud kaste. See võib olla lihtne võikaste lemmikvürtsidega või veidi keerukam, näiteks jogurtikaste, mida maitsestatakse küüslauguga. Lähis-Idas on eriti populaarne roog manti pelmeenid karamelliseeritud tomatikastmega, mida kaunistatakse tavaliselt erinevate rohelistega.
Valmistamine: asetage pakendi sisu, sööklus mõõdetud margariin ja tomatipasta 600 ml (3 klaasi) keevasse vette ja keetke 8 minutit. Segage jogurt küüslauguga ja serveerige koos mantiga. Et anda rohkem maitset, võite lisada sumakki vürtse, jahvatatud pipart või münti.